Webshop

...det er da bare lige at lave - er det ikke? Joe, og så måske ikke helt alligevel. Det kan være en jungle at finde ud af, hvordan sådan noget skal skrues sammen - og ikke mindst at finde ud af at få kunder i butikken!

Du er meget bedre rustet til start, hvis du sørger for at få den rette sparring og rådgivning omkring, hvordan du kommer i gang - bedst, sikrest og til en pris, der matcher dit behov. Iværksætteruddannelsen hjælper med at få peget dig i den rigtige retning.

Vi har allerede hjulpet en lang række webshops til verden - her kan du læse lidt om, hvad nogle af de kursister, der lever af direkte salg på nettet, har fået ud af at tage Iværksætteruddannelsen.

Louise Grønhøj, Basicclean.dk

- Jeg lærte, hvordan jeg skulle gebærde mig som selvstændig. Som sidegevinst fik jeg udbygget mit netværk. Jeg fandt personer, som jeg ”klikkede” godt med – også privat.
Læs mere

Viden, der batter

- Infolink Kurser har gjort min forretning meget bedre. På iværksætteruddannelsen har jeg fået en brugbar viden, der batter, og værktøjer, så jeg kan vækste, siger Louise Grønhøj, indehaver af rengøringsmiddelfirmaet Basicclean.dk, der blev etableret i 2009 og i dag beskæftiger i alt fire personer på henholdsvis hel- og deltid.

- Jeg var hurtig klar over, hvad jeg ville, så umiddelbart efter, at jeg var begyndt på Trin 1, fik jeg CVR-nummer. Jeg lærte, hvordan jeg skulle gebærde mig som selvstændig. Uden uddannelsen var jeg ikke nået så langt, som jeg er i dag. Jeg har fået en forretningsplan, der virker, siger Louise Grønhøj og tilføjer:

- I tilgift nød jeg godt af al den gode energi, der kom fra de andre iværksættere. Efter hver kursusaften kom jeg hjem med flere A4-sider fulde af notater og guldkorn, som har været med til at udvikle mig. Som sidegevinst fik jeg udbygget mit netværk. Jeg fandt personer, som jeg ”klikkede” godt med – også privat.

"Jeg kunne ikke have gjort det uden Iværksætter-uddannelsen"

Læs hvad deltagerne siger her >>

Holdoversigt

Find kommende hold

- tæt på dig

Få masser af gratis råd og inspiration

Kom med >>

Få TIPS og GODE RÅD til dit iværksætterliv - direkte i indbakken!

25 gode råd