BLIV BEDRE RUSTET
TIL AT ETABLERE OG DRIVE
EGEN LÆGEPRAKSIS

Nu har du muligheden for at deltage på kurset omkring etablering af almen lægepraksis.

Kurset er din vej til et bedre grundlag for start eller overtagelse og drift af din egen lægepraksis.

GRATIS
Region Nordjylland, Patientforløb vil gerne være med til at sikre gode vilkår, høj faglighed og et godt netværk mellem læger inden for Almen medicin. Kurset er ikke obligatorisk, så man får ikke løn for de timer, man holder fri fra arbejdet for at deltage i kurset, men selve kurset betales af Region Nordjylland, så der er ikke noget kursusgebyr ved deltagelse.

HVORNÅR?
Sæt X i kalenderen ved onsdag, 10. oktober, kl. 8.00 - 16.00 og torsdag den 11. oktober 2018 kl. 8.00 - 16.15.

HVOR?
Kurset afvikles i Lægernes Hus, Rømersvej 10, 9000 Aalborg.

INDHOLD
Kom og lad dig inspirere og få masser af konkret viden på et kursus, hvor du møder erfarne eksperter som fx en statsautoriset revisor, en advokat og andre rådgivere.

BONUS
Udover de to kursusdage får du tilbudt muligheden for opfølgende individuel sparring med kursusleder og statsautoriseret revisor Steen Jensen.

TILMELDING
Du får mulighed for at tilmelde dig via en mail, der bliver udsendt i slutningen af august 2016.

Kurset er tilrettelagt i et samarbejde mellem Region Nordjylland, Patientforløb, Yngre Læger i Region Nordjylland og kursusvirksomheden Infolink Kurser.

HVEM KAN DELTAGE?
Alle fase 1-, 2- og fase 3-læger i regionen samt bloklæger i sygehusdelen og nyuddannede speciallæger i Almen medicin er indbudt til kurset. Blot er der det forbehold, at fase 2- og fase 3-læger har fortrinsret til kurset, da de ikke nødvendigvis kan nå at deltage på et lignende kursus næste år.

Få TIPS og GODE RÅD til dit iværksætterliv - direkte i indbakken!

25 gode råd