Etablering af egen lægepraksis

Få et solidt grundlag for start/overtagelse og drift af din egen lægepraksis

Vi tilbyder nu atter i samarbejde med Region Nordjylland, Patientforløb, kursus i etablering af egen lægepraksis. 

Kurset er rettet mod potentielt kommende, alment praktiserende læger i Nordjylland.

Med deltagelse i kurset får du et grundigt indblik i de praktiske og administrative overvejelser og regler, der skal tages i betragtning ved etablering af en lægepraksis, herunder juridiske, regnskabsmæssige og skattemæssige forhold, ansættelsesret, samarbejde med Region Nordjylland om driften, lånemuligheder og andre økonomiske forhold. Der vil desuden være oplæg fra nuværende praktiserende læger, der deler ud af deres erfaringer. 

Indhold

Kurset omfatter:

  • To kursusdage
  • Opfølgende samtaler á 1-1,5 time med revisor, samt advokat

Praktiske detaljer

Tid:
30. september 2020 kl. 08.00-16.30 og 1. oktober 2020 kl. 08.00-16.30.

Sted:
Lægernes Hus, Rømersvej 10, 9000 Aalborg

Pris: 
Region Nordjylland, Patientforløb vil gerne være med til at sikre gode vilkår, høj faglighed og et godt netværk mellem læger inden for Almen medicin. Kurset er ikke obligatorisk, så man får ikke løn for de timer, man holder fri fra arbejdet for at deltage i kurset, men selve kurset betales af Region Nordjylland, så der er ikke noget kursusgebyr ved deltagelse.

Hven kan deltage?
Alle fase 1-, 2- og fase 3-læger i regionen samt bloklæger i sygehusdelen og nyuddannede speciallæger i Almen medicin er indbudt til kurset. Blot er der det forbehold, at fase 2- og fase 3-læger har fortrinsret til kurset, da de ikke nødvendigvis kan nå at deltage på et lignende kursus næste år.

Tilmelding

Tilmelding skal ske via mail til kursusleder Jette Rasmussen på jr@infolinkkurser.dk 

Kurset er tilrettelagt i et samarbejde mellem Region Nordjylland, Patientforløb, Yngre Læger i Region Nordjylland og kursusvirksomheden Infolink Kurser.

 

Er du i tvivl?

Tag Iværksættertesten her >>
 

Vil du bare i gang?

Tilmeld dig uddannelsen >>

Få råd og værktøjer

Læs Iværksætterbloggen >>

Online undervisning på Iværksætteruddannelsen via Zoom

Online undervisning via Zoom

Vi passer på hinanden mens vi lærer.

Takket være god teknik, høj omstillings-parathed fra vores deltagere og ikke mindst opbakning fra vores dygtige rådgivere og undervisere.

Du kan også bringe verden tættere på dig. Vi deler gerne vores erfaringer og har lavet en lille guide, så du kan komme hurtigt igang.

Læs blogindlægget >>