Drømmer du om at starte din egen virksomhed, men ved ikke, hvor du skal starte eller, hvordan du kommer i gang? Eller er du allerede i gang og vil blive bedre?

Du har en god forretningsidé. Du har styr på dit fag. Og du brænder for at komme igang med din virksomhed og håber,, du kan gøre dine kunder glade. Men er du lige så sikker, når det handler om andre områder?

Eller har du det som mange andre med en drøm om at starte egen virksomhed?

  • Du har regnet på økonomien, priser på dine produkter og ydelser, men er mere usikker, når det handler om skattefradrag og momsregler.

  • Du har en idé om, hvem dine kunder er og måske, hvor du kan finde dem, men er usikker på, hvordan du helt konkret skal markedsføre og sælge til dem, og hvad loven egentlig siger om det.

  • Du har den gode idé, men ved ikke præcist, hvordan du skal præsentere den overfor bank og andre rådgivere.

  • Du er måske så småt i gang og har haft et par kunder, men er usikker på, hvordan du får flere kunder og tjener nok penge på din virksomhed til at kunne leve af den.        

Forvirrende, ikke? Og helt sikkert medvirkende til at forsinke dine planer!

Med andre ord - du kunne godt bruge mere viden og et større netværk af relevante rådgivere og erfarne virksomhedsejere, der kan hjælpe dig med at få styr på detaljerne. Du kunne få flere kunder, få solgt flere varer og ydelser, og du kunne gøre din drøm til virkelighed. Hvad skal du SÅ gøre? Det har vi et kvalificeret bud på!

Tag med på iværksætterkursus, og få afprøvet og testet dine idéer og drømme. Og er du allerede i gang: Flere værktøjer og hjælp til videreudvikling af din virksomhed. Læs herunder mere om, hvad vi tilbyder:

  Trin 1 - Afklaring! En god start 

  Trin 1 + 2 + 3- Intensivt forløb i dagtimerne

  Trin 2 - Jeg gør det! Med stor succes

  Trin 3 - Jeg styrer! Med handlekraft

  Skræddersyet personligt forløb

  Her-og-nu-hjælp

 

"Jeg kunne ikke have gjort det uden Iværksætter-uddannelsen"

Læs hvad deltagerne siger her >>

Holdoversigt

Find kommende hold

- tæt på dig

Få masser af gratis råd og inspiration

Kom med >>

Få TIPS og GODE RÅD til dit iværksætterliv - direkte i indbakken!

25 gode råd