Fjernundervisning for etablerede

Fjernundervisning for etablerede

Fjernundervisning

StedKoordinator
OnlineFjernundervisning for etableredeJette Rasmussen
Mødetider:Individuelt tilrettelagt forløb, der tilpasses din hverdag.
Løbende optag.
Pris:kr.: 19.415,- (Beløbet kan betales i 3 rater af kr. 6.472,-)
(0 kr. hvis jobcentret betaler)
Der er et tillæg på kr. 99,- ved ratebetaling.
Kontakt os, hvis du ønsker at lave en aftale om ratebetaling.

Dette fjernundervisningsforløb er for dig, der gerne vil have succes med din forretningsidé. På dette koncentrerede forløb lærer du at omsætte dine idéer til en konkret strategisk forretningsplan, som du kan omsætte til handling.  

Du får både professionel rådgivning og sparring på din idé og forretningsplan og en omfattende værktøjskasse med konkrete redskaber til drift og udvikling af din virksomhed. Samtidig får du et værdifuldt netværk af andre iværksættere - og møder måske allerede her dine første kunder.

Forløbets indhold: 

FÅ SUCCES MED DIN FORRETNINGSIDÉ

  • Koncept og motivation
  • Mål og plan
  • Økonomi
  • Salg og markedsføring
  • Sociale medier
  • Refleksion og tilpasning
  • Strategi og jura
  • Råd og sparring
  • Præsentation af forretningsplan

Hjemmearbejde:
Du bestemmer selv, hvor meget tid  du vil bruge på din forretningsidé - ud over undervisningen. Vi vil give dig nogle opgaver til inspiration og på trin 4 anbefaler vi, at du arbejder med hjemmeopgaverne fra gang til gang - det giver dig størst udbytte af uddannelsen, og da hjemmearbejdet jo handler om din egen virksomhed, bidrager det også til din og virksomhedens udvikling i forløbet.

Du kan læse mere om, hvordan vores online kurser foregår, ved at klikke på billedet nedenfor.

Sådan foregår vores online kurser

 

Din koordinator

Jette Rasmussen

Direktør, cand jur og HD, Iværksætterspecialist og sparringspartner, Infolink Kurser 

70 200 903

jr@infolinkkurser.dk

Om Jette

Ildsjælen bag Iværksætteruddannelsen

Iværksætteruddannelsen er synonymt med Jette Rasmussen, cand. jur., HD og direktør i Infolink Kurser. I Jette Rasmussen finder man en forretningsmæssig sparringspartner med hjerte og forstand på rette sted - og samtidig en af Danmarks mest erfarne iværksætterrådgivere. Som virksomhedsejer kan du bruge Jette Rasmussen til at komme i gang og blive holdt i gang – med fokus på udvikling af både dig og din virksomhed.

Med Jettes egne ord:

"Fra jeg startede virksomhed i 1989, har hundredvis af mennesker betroet mig deres virksomhedsdrømme. Den verden, de har beskrevet igennem deres visioner, er en verden, som jeg ønsker at leve i. Derfor er det et mål og et brændende ønske at hjælpe mennesker med at realisere deres drømme - hvad enten de er iværksættere eller etablerede virksomhedsledere med ønske om vækst og udvikling.

Jeg betragter mig selv som en ildsjæl. Når der er noget, jeg brænder for, går jeg ind for det 100%. I mit professionelle virke vil jeg gerne være med til at præge den generelle erhvervsfremme i Nordjylland - ja, gerne i hele Danmark, men man skal jo starte et sted. Jeg vil gerne starte med det enkelte menneske - den enkelte virksomhed - den enkelte idé. I min verden er ingen drøm for stor, og det vil jeg hjælpe iværksætteren med at rumme.

Jeg arbejder som vejleder, mentor og sparringspartner for både iværksættere og etablerede virksomhedsledere, der vil ud over stepperne på fornuftig vis og sætte handling bag alle ordene."

Uddanner fremtidens ejerledere

Jette Rasmussen blev kåret som Årets Nordjyske Erhvervskvinde 2007, fordi hun bærer en del af æren for, at det går nordjyske iværksættere så godt. Siden 1996 har hun uddannet iværksættere til at klare sig som selvstændige erhvervsdrivende. De seneste år har 300-500 iværksættere og ejerledere hvert år benyttet sig af Infolink Kursers uddannelser, som på en kompetent og jordnær måde ruster dem til fremtiden. 

Handling bag ordene

Jette Rasmussen har desuden sat sine fingeraftryk på den generelle erhvervsfremme i Nordjylland. Jette har fokus på at netværke konstruktivt med alle - og hjælpe alle med at netværke konstruktivt. Ingen går forgæves til hende, hvad enten det drejer sig om at afprøve ideer, finde den rigtige samarbejds- eller sparringspartner eller komme videre og få sat handling bag ordene og visionerne. 

Fokus på løbende videreudvikling

Jette Rasmussen er en ildsjæl med en dybt professionel tilgang til tingene og har både hjerte og forstand med i alt, hvad hun foretager sig. Jette har selv benyttet mentorer og sparringspartnere undervejs i hele sit karriereforløb og fungerer i dag som mentor og sparringspartner for både iværksættere og etablerede virksomhedsledere Hun har således givet sparring og vejledning til over 2000 iværksættere og selvstændige.

Baggrund

Jette Rasmussen blev cand. jur. allerede som 22-årig efter at have færdiggjort jurastudiet på fire år. Derefter arbejdede hun i to år som advokatfuldmægtig, indtil hun i 1989 etablerede sig som selvstændig med Infolink Kurser. Hun uddanner sig løbende og har bl.a. taget en HD i organisation. Derudover efteruddanner hun sig løbende ved hjælp af faglitteratur, møder, kurser og sparringssamtaler. Emnerne spænder bredt: ledelse og organisation, innovation og kreativitet, strategi, arbejdsmarkedsforhold, formidling, markedsføring, salg og psykologi. 

Forløbet består af en kombination af online undervisning ved oplægsholdere, individuel sparring, online studie, gruppe- og hjemmearbejde samt onlinemøder. 

Uddannelsen tilpasses den enkelte deltagers niveau, og rådgivere/ sparringspartnere udvælges ud fra deltagerens branche og behov.