Fjernundervisning Trin 1+2

Fjernundervisning Trin 1+2

Fjernundervisning

StedFjernundervisningKoordinator
OnlineFjernundervisning Trin 1+2Jette Rasmussen
Mødetider:Individuelt tilrettelagt forløb, der tilpasses din hverdag.
Løbende optag.
Pris:kr. 3900,- (0 kr. hvis jobcentret betaler)

Trin 1+2 fjernundervisning er for dig, der går med en drøm om at blive selvstændig, eller dig, der netop er startet. Her får du afprøvet din drøm eller forretningsidé og får en grundlæggende viden om iværksætteri - Vi tager dig med 360⁰ om det at drive egen virksomhed, fx jura, moms, regnskab, finansiering, salg, markedsføring m.m., så du får den bedste start på livet som iværksætter.

På forløbet får du viden og værktøjer inden for emnerne:

Jura og formalia

 • A-kasse: Kan du starte virksomhed som bi-erhverv og hvad indebærer det?
 • Jura: Hvordan sikrer du dig bedst - juridisk set?
 • Forsikring: Hvad med forsikring? Hvordan gør du som selvstændig?

Økonomi

 • Finansiering: Hvordan finansierer du din virksomhed?
 • Momsregler: Hvad skal du vide om moms og skat?
 • Budget og regnskab: Forstå dit regnskab og brug det målrettet. 
 • Revisor: Sådan bruger du din revisor! 

Salg og markedsføring

 • Det personlige salg: Hvordan får du mod på og bliver god til at sælge? Hvordan sætter og holder du den rette pris for dine varer og ydelser?
 • Markedsanalyse: Hvor er dine kunder? Hvordan er du bedre end andre?
 • Markedsføring: Hvordan markedsfører du bedst og mest effektivt dig og din virksomhed?
 • Mediestrategi, herunder sociale medier: Hvordan udnytter du de gratis sociale medier til markedsføring af din virksomhed? 

Hverdagen som iværksætter

 • En iværksætter fortæller: Bliv inspireret af en iværksætter, som fortæller om sine udfordringer, erfaringer og succeser. 
 • Personlig effektivitet: Hvordan får du mest ud af din tid? 
 • Netværk: Hvad er mulighederne? Hvad kan du bruge dem til?

Strategi og fremtid

 • Strategi - sæt mål og kom i mål: Hvordan udarbejder du strategi og handlingsplaner? Hvad skal de indeholde, for at visionen lykkes?
 • Fremtidsplaner: Hvordan kommer du videre? Hvad er dit næste skridt?

Din koordinator

Jette Rasmussen

Direktør, Infolink Kurser 

70 200 903

jr@ivaerksaetteruddannelsen.dk

Om Jette

Ildsjælen bag Iværksætteruddannelsen

Iværksætteruddannelsen er synonymt med Jette Rasmussen, cand. jur., HD og direktør i Infolink Kurser. I Jette Rasmussen finder man en forretningsmæssig sparringspartner med hjerte og forstand på rette sted - og samtidig en af Danmarks mest erfarne iværksætterrådgivere. Som virksomhedsejer kan du bruge Jette Rasmussen til at komme i gang og blive holdt i gang – med fokus på udvikling af både dig og din virksomhed.

Med Jettes egne ord:

"Fra jeg startede virksomhed i 1989, har hundredvis af mennesker betroet mig deres virksomhedsdrømme. Den verden, de har beskrevet igennem deres visioner, er en verden, som jeg ønsker at leve i. Derfor er det et mål og et brændende ønske at hjælpe mennesker med at realisere deres drømme - hvad enten de er iværksættere eller etablerede virksomhedsledere med ønske om vækst og udvikling.

Jeg betragter mig selv som en ildsjæl. Når der er noget, jeg brænder for, går jeg ind for det 100%. I mit professionelle virke vil jeg gerne være med til at præge den generelle erhvervsfremme i Nordjylland - ja, gerne i hele Danmark, men man skal jo starte et sted. Jeg vil gerne starte med det enkelte menneske - den enkelte virksomhed - den enkelte idé. I min verden er ingen drøm for stor, og det vil jeg hjælpe iværksætteren med at rumme.

Jeg arbejder som vejleder, mentor og sparringspartner for både iværksættere og etablerede virksomhedsledere, der vil ud over stepperne på fornuftig vis og sætte handling bag alle ordene."

Uddanner fremtidens ejerledere

Jette Rasmussen blev kåret som Årets Nordjyske Erhvervskvinde 2007, fordi hun bærer en del af æren for, at det går nordjyske iværksættere så godt. Siden 1996 har hun uddannet iværksættere til at klare sig som selvstændige erhvervsdrivende. De seneste år har 300-500 iværksættere og ejerledere hvert år benyttet sig af Infolink Kursers uddannelser, som på en kompetent og jordnær måde ruster dem til fremtiden. 

Handling bag ordene

Jette Rasmussen har desuden sat sine fingeraftryk på den generelle erhvervsfremme i Nordjylland. Jette har fokus på at netværke konstruktivt med alle - og hjælpe alle med at netværke konstruktivt. Ingen går forgæves til hende, hvad enten det drejer sig om at afprøve ideer, finde den rigtige samarbejds- eller sparringspartner eller komme videre og få sat handling bag ordene og visionerne. 

Fokus på løbende videreudvikling

Jette Rasmussen er en ildsjæl med en dybt professionel tilgang til tingene og har både hjerte og forstand med i alt, hvad hun foretager sig. Jette har selv benyttet mentorer og sparringspartnere undervejs i hele sit karriereforløb og fungerer i dag som mentor og sparringspartner for både iværksættere og etablerede virksomhedsledere Hun har således givet sparring og vejledning til over 2000 iværksættere og selvstændige.

Baggrund

Jette Rasmussen blev cand. jur. allerede som 22-årig efter at have færdiggjort jurastudiet på fire år. Derefter arbejdede hun i to år som advokatfuldmægtig, indtil hun i 1989 etablerede sig som selvstændig med Infolink Kurser. Hun uddanner sig løbende og har bl.a. taget en HD i organisation. Derudover efteruddanner hun sig løbende ved hjælp af faglitteratur, møder, kurser og sparringssamtaler. Emnerne spænder bredt: ledelse og organisation, innovation og kreativitet, strategi, arbejdsmarkedsforhold, formidling, markedsføring, salg og psykologi. 

Forløbet består af en kombination af online undervisning ved oplægsholdere, individuel sparring, online studie, gruppe- og hjemmearbejde samt onlinemøder. Uddannelsen afsluttes med en frivillig eksamen.

Uddannelsen tilpasses den enkelte deltagers niveau, og rådgivere/ sparringspartnere udvælges ud fra deltagerens branche og behov.

> Produktark kommer snart

Er du i tvivl?

Tag Iværksættertesten her >>
 

Vil du bare i gang?

Tilmeld dig uddannelsen >>

Få råd og værktøjer

Læs Iværksætterbloggen >>