Akuthjælp

Akuthjælp

Hurtig hjælp til udfordring

StedAftales fra gang til gangKoordinator
Overalt (ofte telefon)AkuthjælpJette Rasmussen
Mødetider:Aftales fra gang til gang
Pris:Betales pr. minut (kr.: 30,-) eller pr. time (kr.: 1.500,-)

Formålet med Akuthjælpen er at hjælpe dig forbi den udfordring, der lige nu forhindrer dig i at fokusere og handle målrettet med at skabe udvikling og vækst i din virksomhed. I 9 ud af 10 tilfælde kan din nuværende udfordring løses med en enkelt samtale i telefonen.

Akuthjælpen vil:

  • Give dig overblik over dét, der stopper dig
  • Klæde dig på med redskaber og en handlingsplan for, hvad du skal gøre nu for at komme videre
  • Motivere og give dig mod til at handle

Kort sagt: Hjælpe dig med at skabe momentum, så du kan bygge den virksomhed du drømmer om.

Sådan foregår Akuthjælpen

Akuthjælpen foregår telefonisk og kan vare alt fra få minutter til en time eller mere. Vi starter altid med at definere, hvad målet for sparringen er, og vi stopper, når din udfordring er løst. Du er velkommen til at fremsende en mail med dit ønske og en beskrivelse af din situation forinden.

Når samtalen er ovre, vil du have overblik over din situation og potentielle handlemuligheder og dermed et solidt grundlag for at træffe de beslutninger, der skal til, for at du kan komme videre.

Pris

Ved akuthjælp betaler du kun for det antal minutter, du har brug for. Der er flere måder at strikke det sammen på. Fordi det fortrinsvist foregår over telefonen, er der ingen fordyrende transportomkostninger og spildtid.

Du kan vælge at betale en minutpris eller en timepris.

Minutpris: 30,- + moms
Timepris: 1500,- + moms
Klippekort: 4 timer = 5000,- + moms (kan opdeles efter behov)

Tilfredshedsgaranti

Jette Rasmussen indestår for, at du kommer videre med din udfordring. Hvis du mod forventning i afslutningen af samtalen tilkendegiver, at dette ikke er tilfældet, er samtalen uden beregning. 

Der er endnu ingen, der har gjort brug af denne tilfredshedsgaranti, da alle, der har modtaget Akuthjælpen, er kommet videre med deres udfordring. 

Har du brug for en sparringspartner over længere tid, tilbyder vi også Skræddersyet forretningssparring.

Din koordinator

Jette Rasmussen

Direktør, Infolink Kurser 

70 200 903

jr@ivaerksaetteruddannelsen.dk

Om Jette

Ildsjælen bag Iværksætteruddannelsen

Iværksætteruddannelsen er synonymt med Jette Rasmussen, cand. jur., HD og direktør i Infolink Kurser. I Jette Rasmussen finder man en forretningsmæssig sparringspartner med hjerte og forstand på rette sted - og samtidig en af Danmarks mest erfarne iværksætterrådgivere. Som virksomhedsejer kan du bruge Jette Rasmussen til at komme i gang og blive holdt i gang – med fokus på udvikling af både dig og din virksomhed.

Med Jettes egne ord:

"Fra jeg startede virksomhed i 1989, har hundredvis af mennesker betroet mig deres virksomhedsdrømme. Den verden, de har beskrevet igennem deres visioner, er en verden, som jeg ønsker at leve i. Derfor er det et mål og et brændende ønske at hjælpe mennesker med at realisere deres drømme - hvad enten de er iværksættere eller etablerede virksomhedsledere med ønske om vækst og udvikling.

Jeg betragter mig selv som en ildsjæl. Når der er noget, jeg brænder for, går jeg ind for det 100%. I mit professionelle virke vil jeg gerne være med til at præge den generelle erhvervsfremme i Nordjylland - ja, gerne i hele Danmark, men man skal jo starte et sted. Jeg vil gerne starte med det enkelte menneske - den enkelte virksomhed - den enkelte idé. I min verden er ingen drøm for stor, og det vil jeg hjælpe iværksætteren med at rumme.

Jeg arbejder som vejleder, mentor og sparringspartner for både iværksættere og etablerede virksomhedsledere, der vil ud over stepperne på fornuftig vis og sætte handling bag alle ordene."

Uddanner fremtidens ejerledere

Jette Rasmussen blev kåret som Årets Nordjyske Erhvervskvinde 2007, fordi hun bærer en del af æren for, at det går nordjyske iværksættere så godt. Siden 1996 har hun uddannet iværksættere til at klare sig som selvstændige erhvervsdrivende. De seneste år har 300-500 iværksættere og ejerledere hvert år benyttet sig af Infolink Kursers uddannelser, som på en kompetent og jordnær måde ruster dem til fremtiden. 

Handling bag ordene

Jette Rasmussen har desuden sat sine fingeraftryk på den generelle erhvervsfremme i Nordjylland. Jette har fokus på at netværke konstruktivt med alle - og hjælpe alle med at netværke konstruktivt. Ingen går forgæves til hende, hvad enten det drejer sig om at afprøve ideer, finde den rigtige samarbejds- eller sparringspartner eller komme videre og få sat handling bag ordene og visionerne. 

Fokus på løbende videreudvikling

Jette Rasmussen er en ildsjæl med en dybt professionel tilgang til tingene og har både hjerte og forstand med i alt, hvad hun foretager sig. Jette har selv benyttet mentorer og sparringspartnere undervejs i hele sit karriereforløb og fungerer i dag som mentor og sparringspartner for både iværksættere og etablerede virksomhedsledere Hun har således givet sparring og vejledning til over 2000 iværksættere og selvstændige.

Baggrund

Jette Rasmussen blev cand. jur. allerede som 22-årig efter at have færdiggjort jurastudiet på fire år. Derefter arbejdede hun i to år som advokatfuldmægtig, indtil hun i 1989 etablerede sig som selvstændig med Infolink Kurser. Hun uddanner sig løbende og har bl.a. taget en HD i organisation. Derudover efteruddanner hun sig løbende ved hjælp af faglitteratur, møder, kurser og sparringssamtaler. Emnerne spænder bredt: ledelse og organisation, innovation og kreativitet, strategi, arbejdsmarkedsforhold, formidling, markedsføring, salg og psykologi. 

Iværksætter
ANBEFALER

"Sparring med Jette er ikke forretningsudvikling i strakt arm. Sparring med Jette er at sætte sig i direktør-stolen og tage ansvar for helheden i livsstilen som selvstændig."

- Katrine Schumann
communicate2innovate

Er du i tvivl?

Tag Iværksættertesten her >>
 

Vil du bare i gang?

Tilmeld dig uddannelsen >>

Få råd og værktøjer

Læs Iværksætterbloggen >>

Få TIPS og GODE RÅD til dit iværksætterliv - direkte i indbakken!

29 gode råd
Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev.
Her kan du finde betingelserne.