Erhvervssparring

Erhvervssparring

Fokus på din udfordring

StedAftales fra gang til gangKoordinator
Overalt (ofte telefon)SparringsforløbJette Rasmussen
Mødetider:Efter aftale
Pris:Betales pr. minut (kr.: 30,-) eller pr. time (kr.: 1.500,-)

Vil du have 100% fokus på de konkrete udfordringer og spørgsmål, du har om opstart eller udvikling af din virksomhed? Så har du muligheden for at købe et personligt sparringsforløb, der er skræddersyet til lige netop dine behov. Et sparringsforløb er både relevant for dig, der er i en afklaringsfase, og for dig, der er i gang med din virksomhed, men mangler indspark til at skabe fremdrift og vækst.

Vi har samlet nogle af de bedste rådgivere og erfarne erhvervsfolk til at sparre med dig, så du altid får den bedste hjælp til lige netop dine udfordringer.

Gratis prøvesparring

Da vores kemi er altafgørende for dit udbytte af sparringen, inviteres du – uforpligtende – til at give Jette et kortere introduktionsopkald, hvor du får 15 minutters ren sparring. Føler I begge, at det var en succes, aftaler I sammen det videre forløb og den optimale samarbejdsform for dig - og finder lige netop den sparringspartner blandt vores netværk af rådgivere, der kan hjælpe dig bedst.

Ring på Tlf. 70 200 903 eller send en mail til jr@ivaerksaetteruddannelsen.dk - så kontakter jeg dig.

Pris

Ved et skræddersyet sparringsforløb betaler du kun for det antal minutter, du har brug for. Der er flere måder at strikke det sammen på. Fordi det fortrinsvist foregår over telefonen, er der ingen fordyrende transportomkostninger og spildtid.

Du kan vælge at betale en minutpris eller en timepris.

Minutpris: 30,- + moms
Timepris: 1500,- + moms
Klippekort: 4 timer = 5000,- + moms (kan opdeles efter behov)

Du har også mulighed for at få en sparringspartner fast tilknyttet i en længere periode. Det kunne for eksempel være 3, 6, 9 eller 12 måneder, hvor du og din tilknyttede sparringspartner løbende sætter mål og følger op på dem. Her aftales prisen individuelt.

Personligt møde

Du har også mulighed for at mødes med din sparringspartner. Så afhænger prisen af afstand.

Din koordinator

Jette Rasmussen

Direktør, Infolink Kurser 

70 200 903

jr@ivaerksaetteruddannelsen.dk

Om Jette

Ildsjælen bag Iværksætteruddannelsen

Iværksætteruddannelsen er synonymt med Jette Rasmussen, cand. jur., HD og direktør i Infolink Kurser. I Jette Rasmussen finder man en forretningsmæssig sparringspartner med hjerte og forstand på rette sted - og samtidig en af Danmarks mest erfarne iværksætterrådgivere. Som virksomhedsejer kan du bruge Jette Rasmussen til at komme i gang og blive holdt i gang – med fokus på udvikling af både dig og din virksomhed.

Med Jettes egne ord:

"Fra jeg startede virksomhed i 1989, har hundredvis af mennesker betroet mig deres virksomhedsdrømme. Den verden, de har beskrevet igennem deres visioner, er en verden, som jeg ønsker at leve i. Derfor er det et mål og et brændende ønske at hjælpe mennesker med at realisere deres drømme - hvad enten de er iværksættere eller etablerede virksomhedsledere med ønske om vækst og udvikling.

Jeg betragter mig selv som en ildsjæl. Når der er noget, jeg brænder for, går jeg ind for det 100%. I mit professionelle virke vil jeg gerne være med til at præge den generelle erhvervsfremme i Nordjylland - ja, gerne i hele Danmark, men man skal jo starte et sted. Jeg vil gerne starte med det enkelte menneske - den enkelte virksomhed - den enkelte idé. I min verden er ingen drøm for stor, og det vil jeg hjælpe iværksætteren med at rumme.

Jeg arbejder som vejleder, mentor og sparringspartner for både iværksættere og etablerede virksomhedsledere, der vil ud over stepperne på fornuftig vis og sætte handling bag alle ordene."

Uddanner fremtidens ejerledere

Jette Rasmussen blev kåret som Årets Nordjyske Erhvervskvinde 2007, fordi hun bærer en del af æren for, at det går nordjyske iværksættere så godt. Siden 1996 har hun uddannet iværksættere til at klare sig som selvstændige erhvervsdrivende. De seneste år har 300-500 iværksættere og ejerledere hvert år benyttet sig af Infolink Kursers uddannelser, som på en kompetent og jordnær måde ruster dem til fremtiden. 

Handling bag ordene

Jette Rasmussen har desuden sat sine fingeraftryk på den generelle erhvervsfremme i Nordjylland. Jette har fokus på at netværke konstruktivt med alle - og hjælpe alle med at netværke konstruktivt. Ingen går forgæves til hende, hvad enten det drejer sig om at afprøve ideer, finde den rigtige samarbejds- eller sparringspartner eller komme videre og få sat handling bag ordene og visionerne. 

Fokus på løbende videreudvikling

Jette Rasmussen er en ildsjæl med en dybt professionel tilgang til tingene og har både hjerte og forstand med i alt, hvad hun foretager sig. Jette har selv benyttet mentorer og sparringspartnere undervejs i hele sit karriereforløb og fungerer i dag som mentor og sparringspartner for både iværksættere og etablerede virksomhedsledere Hun har således givet sparring og vejledning til over 2000 iværksættere og selvstændige.

Baggrund

Jette Rasmussen blev cand. jur. allerede som 22-årig efter at have færdiggjort jurastudiet på fire år. Derefter arbejdede hun i to år som advokatfuldmægtig, indtil hun i 1989 etablerede sig som selvstændig med Infolink Kurser. Hun uddanner sig løbende og har bl.a. taget en HD i organisation. Derudover efteruddanner hun sig løbende ved hjælp af faglitteratur, møder, kurser og sparringssamtaler. Emnerne spænder bredt: ledelse og organisation, innovation og kreativitet, strategi, arbejdsmarkedsforhold, formidling, markedsføring, salg og psykologi. 

Iværksætter 
ANBEFALER

"Jette er en eminent sparringspartner. Man får teori og praksis på højt plan i kombination med et glødende hjerte, som især brænder for iværksætteri. Jette gennemskuer enhver problemstilling på rekordtid."

- Jannie Ilum Gade
Ilum Gade

Er du i tvivl?

Tag Iværksættertesten her >>
 

Vil du bare i gang?

Tilmeld dig uddannelsen >>

Få råd og værktøjer

Læs Iværksætterbloggen >>

Få TIPS og GODE RÅD til dit iværksætterliv - direkte i indbakken!

29 gode råd
Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev.
Her kan du finde betingelserne.