Hvem står bag?

I spidsen for Iværksætteruddannelsen står Infolink Kurser, der tilbyder undervisning, kurser, sparring, rådgivning, netværk - ja, alt hvad man har brug for som iværksætter eller etableret virksomhed for at komme et skridt videre! Infolink Kurser har arbejdet med rådgivning og uddannelse af iværksættere siden 1996 og har således stor erfaring med de muligheder og udfordringer, livet som selvstændig byder på. Vi har arbejdet med iværksættere og virksomheder inden for alle tænkelige brancher og kan gennem vores omfattende netværk altid finde rådgivere eller undervisere, der kan hjælpe dig videre med din virksomhed.

Direktør Jette Rasmussen

Infolink Kurser er synonymt med Jette Rasmussen. Det er hendes hjertebarn, og det hun virkelig brænder for. I Jette Rasmussen finder man en sparringspartner med hjerte og forstand på rette sted. Som virksomhedsejer kan du bruge Jette Rasmussen til at komme i gang og blive holdt i gang – med fokus på både dig og din virksomhed.
 

For Jette Rasmussen handler det om det hele menneske – om at få hjulpet iværksættere godt i gang og yde hjælp og sparring, så det hele menneske kan rumme hele virksomheden. Med Jettes egne ord:

"Fra jeg startede virksomhed i 1989, har hundredvis af mennesker betroet mig deres drømme. Den verden, de har beskrevet igennem deres visioner, er en verden, som jeg ønsker at leve i. Derfor er det et mål og et brændende ønske at hjælpe mennesker med at realisere deres drømme.

Jeg betragter mig selv som en ildsjæl. Når der er noget, jeg brænder for, går jeg ind for det 100%. I mit professionelle virke vil jeg gerne være med til at præge den generelle erhvervsfremme i Nordjylland - ja, gerne i hele Danmark,men man skal jo starte et sted. Jeg vil gerne starte med det enkelte menneske - den enkelte virksomhed - den enkelte idé. I min verden er ingen drøm for stor, og det vil jeg hjælpe iværksætteren med at rumme.

Jeg arbejder som vejleder, mentor og sparringspartner for iværksættere, der vil ud over stepperne på fornuftig vis og sætte handling bag alle ordene."

Du kan læse meget mere om Infolink Kurser og Jette på Infolinks hjemmeside: www.infolink-kurser.dk

Mød Infolink Kurser, der står bag Iværksætteruddannelsen, i videoen her:

"Jeg kunne ikke have gjort det uden Iværksætter-uddannelsen"

Læs hvad deltagerne siger her >>

Holdoversigt

Find kommende hold

- tæt på dig

Få masser af gratis råd og inspiration

Kom med >>

Få TIPS og GODE RÅD til dit iværksætterliv - direkte i indbakken!

25 gode råd