Hvem underviser på Iværksætteruddannelsen?

 

Ud over koordinatoren, der er tovholder hele vejen gennem et uddannelsesforløb, anvender vi et net af rådgivere og undervisere med ekspertise på hvert deres felt.

Ekspertrådgivere - men nede på jorden

Vi mener, at en effektiv måde at tilegne sig aktuel viden på er at lytte til de eksperter, der arbejder med emnet til hverdag, og som samtidig har indblik i livet som iværksættere, så de forstår at give dig lige netop den viden, du har brug for. Altså er det en revisor, der kommer og taler om økonomi, en advokat, der taler om selskabsformer og hæftelser, og SKAT kommer selv og fortæller om, hvordan du registrerer din virksomhed, og hvilke oplysninger de forventer af dig. Den eneste måde at lære om salg på er ved at kaste sig over opgaven, og det er derfor en trænet salgskonsulent, der kommer og giver dig værktøjerne til at komme i gang.

Netværk, netværk, netværk!

Hvis du tager alle tre trin af uddannelsen, kommer du til at møde revisor, advokat, forsikringsassurandør, bankrådgiver og konsulenter inden for reklame, salg, strategi, tidsplanlægning, netværk, sociale medier, søgemaskineoptimering, pressekontakt og mange flere - nogle af dem mere end én gang. Og så møder du en række iværksættere, der fortæller om oplevelsen på egen krop og deler ud af deres erfaringer. Du møder altså udelukkende oplægsholdere, som er erfarne erhvervsfolk, der har fingeren på pulsen og stor faglig indsigt indenfor deres område, fordi de arbejder med problemstillingerne til hverdag. Allerede efter et enkelt uddannelsestrin vil du have udvidet dit netværk betragteligt.

Her er et udpluk af de oplægsholdere, der har undervist på Iværksætteruddannelsen gennem årene:

Dem kan du møde på Trin 1

Dem kan du møde på Trin 2

Dem kan du møde på Trin 1 + 2

"Jeg kunne ikke have gjort det uden Iværksætter-uddannelsen"

Læs hvad deltagerne siger her >>

Holdoversigt

Find kommende hold

- tæt på dig

Få masser af gratis råd og inspiration

Kom med >>

Få TIPS og GODE RÅD til dit iværksætterliv - direkte i indbakken!

25 gode råd