Intensivt forløb i dagtimerne

For dig, der vil sikkert og godt fra start

Dette forløb på Iværksætteruddannelsen er for dig, der har tid til at deltage i kursus i dagtimerne og gerne vil skabe et solidt fundament for at komme sikkert fra start. Du har mulighed for at tage hele forløbet som fjernundervisning. Du kommer, på de ca. 6 uger, som forløbet varer, igennem alle Iværksætteruddannelsens facetter, hvor vi tager dig med 360° rundt om det at etablere og drive en virksomhed. Du får professionel sparring på din idé og en omfattende værktøjskasse med konkrete redskaber til drift og udvikling af din virksomhed. 

Forløbet består af en kombination af undervisning ved oplægsholdere, individuel sparring, online studie, gruppe- og hjemmearbejde samt møder. 

Ud over vores professionelle rådgivere vil du på holdet møde en række andre spirende iværksættere, som kan byde ind med feedback, gode råd og erfaringer - og måske finder du allerede her dine første kunder eller samarbejdspartnere.

Hent produktark lige her.

Her kan du se, hvornår vi tilbyder vores intensive online dagshold i løbet af 2022  - klik ind på hvert enklet hold for at se mere om indholdet på uddannelsen og de praktiske info om holdene.

> Startdato 10. januar 2022

> Startdato 31. januar 2022

> Startdato 28. februar 2022

> Startdato 21. marts 2022

> Startdato 25. april 2022 

> Startdato 15. august 2022 

> Startdato 5. september 2022 

> Startdato 26. september 2022 

> Startdato 24. oktober 2022

> Trin 4 - Få succes med din idé

Hvis du gerne vil i gang med at arbejde videre med din idé før næste kursusstart, så er du velkommen til at følge vores online mini-kursus på mail. (Pris kr.: 0,-)

Du vil modtage første del et par minutter efter din tilmelding. Læs mere lige her.

 

Er du ledig?

• Hvis du er ledig, kan du i visse tilfælde få dit forløb betalt, hvis du får det godkendt af dit jobcenter.

• Hvis du vælger at betale selv, skal du være opmærksom på, at a-kasse og/eller jobcenter stadig skal godkende din deltagelse selvom de ikke betaler for din deltagelse.

• Har du eller din konsulent praktiske spørgsmål, kan I kontakte Joan Yde på Center for Karriere og Uddannelse på Aalborg Handelsskole på tlf. 2779 3208 eller yde@ah.dk.