Intensivt forløb i dagtimerne

For dig, der vil hurtigt, sikkert og godt fra start

Dette forløb på Iværksætteruddannelsen er for dig, der har tid til at deltage i kursus i dagtimerne og gerne vil hurtigt og sikkert fra start. Du har mulighed for at tage hele forløbet som fjernundervisning. Du kommer, på de ca. 6 uger, som forløbet varer, igennem alle Iværksætteruddannelsens facetter, hvor vi tager dig med 360° rundt om det at etablere og drive en virksomhed. Du får professionel sparring på din idé og en omfattende værktøjskasse med konkrete redskaber til drift og udvikling af din virksomhed. 

Forløbet består af en kombination af undervisning ved oplægsholdere, individuel sparring, online studie, gruppe- og hjemmearbejde samt møder. 

Ud over vores professionelle rådgivere vil du på holdet møde en række andre spirende iværksættere, som kan byde ind med feedback, gode råd og erfaringer - og måske finder du allerede her dine første kunder eller samarbejdspartnere.

Her kan du se, hvornår vi tilbyder vores intensive dagshold i løbet af 2020 - klik ind på hvert enklet hold for at se mere om indholdet på uddannelsen og de praktiske info om holdene.

> Startdato 10. august 2020

> Startdato 31. august 2020

> Startdato 21. september 2020

> Startdato 19. oktober 2020

> Startdato 9. november 2020

 

Er du ledig?

• Hvis du er ledig, kan du i visse tilfælde få dit forløb betalt, hvis du får det godkendt af dit jobcenter.

• Hvis du vælger at betale selv, skal du være opmærksom på, at a-kasse og/eller jobcenter stadig skal godkende din deltagelse selvom de ikke betaler for din deltagelse.

• Har du eller din konsulent praktiske spørgsmål, kan I kontakte Joan Yde på Center for Karriere og Uddannelse på Aalborg Handelsskole på tlf. 2779 3208 eller yde@ah.dk.

Sådan foregår forløbet

Undervisningen foregår på Aalborg Handelsskole, Langagervej 16, 9220 Aalborg Ø - se kort og adresse her.

Undervisningen forløber over 15 dage, hver dag i tidsrummet 9-15. Med mulighed for 100% fjernundervisning.

Der er typisk mellem 10 og 20 deltagere på et hold - som regel fra en bred vifte af brancher.

Se her, hvem du kan møde som hhv. koordinator og rådgiver/underviser på dit hold

Er du i tvivl?

Tag Iværksættertesten her >>
 

Vil du bare i gang?

Tilmeld dig uddannelsen >>

Få råd og værktøjer

Læs Iværksætterbloggen >>