Trin 2: Jeg gør det!
Med stor succes

Giv din virksomhed et boost!

Er du godt i gang med din virksomhed, men har brug for at få lidt mere struktur på hverdagens udfordringer som selvstændig, eller har du brug for gode råd til, hvordan du lettere får kunderne til at komme til dig? Så er Trin 2 noget for dig.  Her har vi fokus på, hvordan din virksomhed bliver set, og giver dig en række værktøjer, som er nyttige og nødvendige for dig som leder af en mindre virksomhed. Vi ser bl.a. på salg, markedsføring, målsætning, handlingsplaner, netværk og regnskabsforståelse, og du får udbygget dit netværk og finder sparringspartnere, du måske også kan få hjælp af efter forløbet.

Trin 2 kan også være for dig, der er på trapperne til at starte din virksomhed, men lige har brug for at få de sidste detaljer til at falde på plads.

Dét er lige noget for mig - jeg vil med!

Dét lyder spændende - hvornår kan jeg komme på hold?

Sådan foregår Trin 2

Undervisningen foregår i hhv. Aalborg, Støvring og Aabybro - se kort og adresser her.

Undervisningen forløber over syv gange, som regel i tidsrummet 18-22. Der er som regel pause med sandwich ca. midtvejs, og vi giver selvfølgelig altid en kop kaffe/te/vand.

Der er typisk mellem 10 og 20 deltagere på et hold - som regel fra en bred vifte af brancher.

Undervisningen indeholder en blanding af oplæg, selvstændigt arbejde, gruppearbejde og personlig sparring, så du er sikker på at få gennemtænkt din forretningsidé på alle leder og kanter, og så du kan få svar på alle de spørgsmål, du ligger inde med.

Se her, hvem du kan møde som hhv. kursusleder og rådgiver/underviser på dit hold

"Jeg kunne ikke have gjort det uden Iværksætter-uddannelsen"

Læs hvad deltagerne siger her >>

Holdoversigt

Find kommende hold

- tæt på dig

Få masser af gratis råd og inspiration

Kom med >>

Få TIPS og GODE RÅD til dit iværksætterliv - direkte i indbakken!

25 gode råd