Sammen skaber vi vækst i Nordjylland

Mød eksperterne fra Iværksætteruddannelsen

- Vi skaber rammerne, sammen skaber vi indholdet, derfor bliver udbyttet maksimalt.

Hver 2. tirsdag i måneden holder vi netværksmøder, hvor du kan møde igangværende og tidligere deltagere fra Iværksætteruddannelsen.

Her vil du, som igangværende eller tidligere deltager på iværksætteruddannelsen, kunne møde vores rådgivende specialister, som kan hjælpe dig videre med dine spørgsmål og din forretning.  

Har du endnu ikke selv deltaget på iværksætteruddannelsen, har du mulighed for at få en afklarende samtale omkring din forretningsidé. 

Samtalerne er naturligvis fuldt fortrolige.

Om eksperterne

Jette Rasmussen, som afholder afklaringssamtalerne, er cand. jur., HD, direktør i Infolink Kurser og uddannelsesleder på Iværksætteruddannelsen. I Jette Rasmussen finder du en forretningsmæssig sparringspartner med hjerte og forstand på rette sted – og samtidig en af Danmarks mest erfarne iværksætterrådgivere. 

Vores øvrige eksperter fra bl.a. Redmark, HjulmandKaptajn m.fl., har alle lang, praktisk erfaring indenfor deres felt, og de er samtidig erfarne undervisere og rådgivere på vores forløb. 

Praktiske informationer

Netværksmøderne holdes på Aalborg Handelsskoles kursuscenter på Langagervej 16, 9220 Aalborg SØ.

Vil du gerne vide mere, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 200 903 i vores åbningstid - mandag-torsdag 8-16, fredag 8-15.

Det er ikke et krav, at du bor i Aalborg. Vi ved at folk fra hele landet gerne vil være med og de er meget velkomne ;)

Få TIPS og GODE RÅD til dit iværksætterliv - direkte i indbakken!

29 gode råd
Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev.
Her kan du finde betingelserne.