Hvem er vi?

Bag Iværksætteruddannelsen står en hel masse ildsjæle, der alle brænder for at give dig den bedste start på livet som iværksætter.

Din faste kontakt gennem uddannelsen er Infolink Kurser. Det er Infolink Kurser, der står for alt det praktiske omkring afviklingen; tilmeldinger, information, booking af oplægsholdere og en masse andet bagvedliggende. Og så er det Infolink Kurser, der har samlet en række stærke koordinatorer, som er limen, der holder det hele sammen på uddannelsen. De sørger for, at du bliver taget godt imod og fulgt igennem uddannelsen, så du står for enden af forløbet med en masse ny bagage i kufferten.

Hver eneste koordinator har eller har haft egen virksomhed og ved, hvad det vil sige at være selvstændig - at gennemleve processen og tage springet. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til din koordinator – både i løbet af undervisningsgangene eller på mail eller telefon ind imellem.

Nedenfor kan du læse om hver af koordinatorer - med Jette Rasmussen i toppen for teamet af ildsjæle, der brænder for iværksætteri.

Jette Rasmussen

Direktør, cand jur og HD, Iværksætterspecialist og sparringspartner, Infolink Kurser 

70 200 903

jr@infolinkkurser.dk

Om Jette

Ildsjælen bag Iværksætteruddannelsen

Iværksætteruddannelsen er synonymt med Jette Rasmussen, cand. jur., HD og direktør i Infolink Kurser. I Jette Rasmussen finder man en forretningsmæssig sparringspartner med hjerte og forstand på rette sted - og samtidig en af Danmarks mest erfarne iværksætterrådgivere. Som virksomhedsejer kan du bruge Jette Rasmussen til at komme i gang og blive holdt i gang – med fokus på udvikling af både dig og din virksomhed.

Med Jettes egne ord:

"Fra jeg startede virksomhed i 1989, har hundredvis af mennesker betroet mig deres virksomhedsdrømme. Den verden, de har beskrevet igennem deres visioner, er en verden, som jeg ønsker at leve i. Derfor er det et mål og et brændende ønske at hjælpe mennesker med at realisere deres drømme - hvad enten de er iværksættere eller etablerede virksomhedsledere med ønske om vækst og udvikling.

Jeg betragter mig selv som en ildsjæl. Når der er noget, jeg brænder for, går jeg ind for det 100%. I mit professionelle virke vil jeg gerne være med til at præge den generelle erhvervsfremme i Nordjylland - ja, gerne i hele Danmark, men man skal jo starte et sted. Jeg vil gerne starte med det enkelte menneske - den enkelte virksomhed - den enkelte idé. I min verden er ingen drøm for stor, og det vil jeg hjælpe iværksætteren med at rumme.

Jeg arbejder som vejleder, mentor og sparringspartner for både iværksættere og etablerede virksomhedsledere, der vil ud over stepperne på fornuftig vis og sætte handling bag alle ordene."

Uddanner fremtidens ejerledere

Jette Rasmussen blev kåret som Årets Nordjyske Erhvervskvinde 2007, fordi hun bærer en del af æren for, at det går nordjyske iværksættere så godt. Siden 1996 har hun uddannet iværksættere til at klare sig som selvstændige erhvervsdrivende. De seneste år har 300-500 iværksættere og ejerledere hvert år benyttet sig af Infolink Kursers uddannelser, som på en kompetent og jordnær måde ruster dem til fremtiden. 

Handling bag ordene

Jette Rasmussen har desuden sat sine fingeraftryk på den generelle erhvervsfremme i Nordjylland. Jette har fokus på at netværke konstruktivt med alle - og hjælpe alle med at netværke konstruktivt. Ingen går forgæves til hende, hvad enten det drejer sig om at afprøve ideer, finde den rigtige samarbejds- eller sparringspartner eller komme videre og få sat handling bag ordene og visionerne. 

Fokus på løbende videreudvikling

Jette Rasmussen er en ildsjæl med en dybt professionel tilgang til tingene og har både hjerte og forstand med i alt, hvad hun foretager sig. Jette har selv benyttet mentorer og sparringspartnere undervejs i hele sit karriereforløb og fungerer i dag som mentor og sparringspartner for både iværksættere og etablerede virksomhedsledere Hun har således givet sparring og vejledning til over 2000 iværksættere og selvstændige.

Baggrund

Jette Rasmussen blev cand. jur. allerede som 22-årig efter at have færdiggjort jurastudiet på fire år. Derefter arbejdede hun i to år som advokatfuldmægtig, indtil hun i 1989 etablerede sig som selvstændig med Infolink Kurser. Hun uddanner sig løbende og har bl.a. taget en HD i organisation. Derudover efteruddanner hun sig løbende ved hjælp af faglitteratur, møder, kurser og sparringssamtaler. Emnerne spænder bredt: ledelse og organisation, innovation og kreativitet, strategi, arbejdsmarkedsforhold, formidling, markedsføring, salg og psykologi. 

Mie Bendsen

Sparringspartner 

70 200 903

mie@concreto.dk

Om Mie

Min rolle hos Iværksætteruddannelsen

Efter 10 år som kursusleder på Iværksætteruddannelsen – er jeg nu tilknyttet freelance som rådgiver, coach og underviser. Jeg arbejder også med udvikling og andre spændende opgaver der skal komme iværksætterne til gode.

Derfor arbejder jeg med iværksættere

Iværksættere er spændende, arbejdsomme og idérige – det er en fornøjelse at se dem skabe og udvikle deres eget arbejdsliv. De opnår afklaring, får nyt netværk og kommer tættere på deres drømme – meget inspirerende at følge :)

Tre skarpe fra mig til dig - som iværksætter:

  • Styrk din evne til at se dig selv som selvstændig virksomhedsejer ved tro på det og tage din virksomhedsidé alvorligt.
  • Lad være med at synes du skal gøre og vide alting selv – søg hjælp, især til det vigtigste.
  • Acceptér at det er en rutsjebane – følelser, økonomi, fiasko og succes – der kommer udsving.

Min virksomhed

Jeg deltog selv på Iværksætteruddannelsen i 2006. Startede lige derefter i 2007 min virksomhed Concreto.

Jeg har igennem årene altid arbejdet med coaching og energibehandling – herudover en række meget forskellige freelanceopgaver og funktioner hos forskellige samarbejdspartnere.

Jeg er så glad for at være selvstændig – er taknemlig for friheden og selvbestemmelsen; også når det er hårdest.

Du kan læse mere på Concreto.dk

Per Topp

Kursusleder og oplægsholder

70 200 903

pt@infolinkkurser.dk

Om Per

Min rolle hos Iværksætteruddannelsen

Tovholder og igangsætter, så drømmene som iværksætter bliver realistiske, vedkommende og tydelige.

Derfor arbejder jeg med iværksættere

Det giver mig energi og ideer -  og så er det vildt inspirerende at mærke den entusiasme, iværksætterne ligger for dagen.

Tre skarpe fra mig til dig - som iværksætter:

  • Tænk professionelt fra starten – stol på dit koncept.
  • Sæt din pris korrekt – fokusér på, hvorfor kunden skal vælge dig – det skal ikke være grundet prisen.
  • Erkend dine styrker og begrænsninger.

Min virksomhed

Jeg blev selvstændig i foråret 2010 med virksomheden Salgsrådgivningen, som er specialiseret i at formidle salgsteknikker, så de forstås, virker og skaber resultater.

Jeg arbejder som ekstern salgschef og motiverende salgscoach og holder foredrag/peptalks for virksomheder, der trænger til begejstring og konkrete redskaber.

Erik Haaning

Kursusleder & strategisk rådgiver

30 95 55 25

erik.haaning@gmail.com

Om Erik

Konsulent med stor værktøjskasse.

Erik Haaning er altid villig til at yde lidt ekstra for iværksætterne, der nyder godt af hans omfattende erfaring. 

Erik har selv været selvstændig og kender livet som erhvervsleder på egen krop. Han er bl.a. uddannet indenfor ledelse, HR, markedsføring, turisme, sociale medier og coaching.

De seneste år har han arbejdet som regionschef for Dentist.dk. Han har desuden erfaring fra mange brancher f.eks.: reklamebureau, events, produktion, SoMe, restauration, undervisning, rådgivning, coaching og sparring.

Hertil kommer omfattende erfaring fra diverse bestyrelser.