Persondatapolitik

Vi registrerer og videregiver kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Hvis du tilmelder dig Iværksætteruddannelsen videregiver vi dit navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse til vores samarbejdspartner Aalborg Handelsskole. Årsagen er at uddannelsen gennemføres i samarbejde med Aalborg Handelsskole. 

Personoplysningerne registreres hos Infolink Kurser og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: jr@infolinkkurser.dk

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Infolink Kurser har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på iværksætteruddannelsen.dk er Infolink Kurser.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til infolinkkurser.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Infolink Kurser har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Infolink Kurser via e-mail tilmeld@infolinkkurser.dk

Få TIPS og GODE RÅD til dit iværksætterliv - direkte i indbakken!

29 gode råd
Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev.
Her kan du finde betingelserne.