Behandlere

Betina Baunsgaard, Baunsgaard Wellness

- Pludselig faldt alle brikkerne på plads, og jeg kunne se det hele for mig. I løbet af et kvarters tid havde jeg min forretningsplan fiks og færdig.
Læs mere

Gør det, du brænder for

”Gør det, du brænder for. Så får din mand en glad kone og dine børn en glad mor”.  Sådan lød et af de mange råd, som Betina Baunsgaard, indehaver af Baunsgaard Wellness i Tårs, fik, mens hun gik på Iværksætteruddannelsen.

Hun er en af de mange kursister, der har etableret virksomhed under/efter kurset. Dermed er en 10-12 år gammel drøm gået i opfyldelse, og både mand og børn har fået en glad kone og mor.

Jette Rasmussen, direktør for Infolink Kurser, spiller også en stor rolle, fordi hun i løbet af knap fem minutter fik Betina Baunsgaards hjernevindinger vredet i den rigtige retning.

- Pludselig faldt alle brikkerne på plads, og jeg kunne se det hele for mig. I løbet af et kvarters tid havde jeg min forretningsplan fiks og færdig. Jette Rasmussen er ganske enkelt fantastisk. Hun er både god til at strukturere og peppe op, siger Betina Baunsgaard, der efter en omvej nu er nået i mål.

Betina Baunsgaard ville egentlig have været fysioterapeut, men blev ikke optaget på skolen. Hun uddannede sig derfor til social- og sundhedshjælper, og har selv betalt sin uddannelse til lægeeksamineret fysiurgisk massør.

- Jeg har altid elsket at give andre massage – helt tilbage i folkeskolen. Nu er det endelig blevet til noget, siger Betina Baunsgaard, der varmt anbefaler alle, der drømmer om at blive selvstændige, at tage Iværksætteruddannelsen.

Hun har selv har fået en masse ud af uddannelsen.

- Eksempelvis har jeg lært at tage hensyn til, at jeg er sådan en, der helst går med både livrem og seler. Jeg arbejder derfor stille og roligt min forretning op, mens jeg passer mit arbejde som handicaphjælper ved siden af, siger Betina Baunsgaard.

Malene Precht, Jammerbugt Kropsterapi

- Iværksætteruddannelsen gav mig mod til at blive selvstændig, og jeg ville ikke være nået så langt, som jeg er, uden de redskaber, jeg har fået med mig på uddannelsens to første trin.
Læs mere

Jeg fik mod til at gå i gang med eget firma

- Iværksætteruddannelsen gav mig mod til at blive selvstændig, og jeg ville ikke være nået så langt, som jeg er, uden de redskaber, jeg har fået med mig på uddannelsens to første trin. Derfor er det helt naturligt for mig, at fortsætte på Trin 3, for jeg skal ikke gå glip af noget siger lægeeksamineret massør Malene Precht, der er indehaver af Massage Jammerbugt i Aabybro.

Hun har lært en masse ting, som hun kan bruge i sin virksomhed og har fået et solidt og uundværligt grundlag at bygge videre på.

- Det er meget inspirerende at nogle brænder for, at vi hver især kommer godt i gang med vores virksomheder. Desuden har jeg fået et fantastisk netværk, hvor vi hjælper hinanden, og vi altid får svar på vores spørgsmål, siger Malene Precht.

Hun er især glad for, at hun har lært tingene stille og roligt og i takt med, at hun har bygget sit firma op.

- Det allerbedste er, at jeg er blevet tvunget til at tænke over, hvad jeg nu skal for at komme videre, siger Malene Precht.

- Selvfølgelig skal jeg på Trin 3. Jeg skal nemlig ikke gå glip af noget.

Mette Drustrup, Mettes Fodbehandling

- Iværksætteruddannelsen har givet mig den selvtillid, der skal til for at drive egen virksomhed. Jeg har fået en rygsæk fuld af brugbare redskaber, som er rar at have med.
Læs mere

Jeg fik selvtillid til at gå i gang

- Iværksætteruddannelsen har givet mig den selvtillid, der skal til for at drive egen virksomhed. Jeg har fået en rygsæk fuld af brugbare redskaber, som er rar at have med, siger lægeeksamineret fodbehandler Mette Drustrup, der er indehaver af Mettes Fodbehandling i Aabybro.

Hun anbefaler alle, der enten overvejer at blive selvstændige eller allerede er i gang, at melde sig til Infolink Kursers Iværksætteruddannelse.

- Det er supergodt. Jeg har eksempelvis lært rigtig meget om markedsføring, regnskaber, personlig fremtræden og hvordan jeg sælger mig selv bedst. Desuden har jeg fået et fantastisk netværk, hvor vi hjælper og støtter hinanden. Vi har oprettet en Facebook-gruppe, så selvfølgelig skal jeg da fortsætte på Trin 3, siger Mette Drustrup.