Skræddersyet fjernundervisning

Få sparring og læring når og hvor det passer dig

Du kommer igennem alle Iværksætteruddannelsens tre trin, hvor vi tager dig med 360⁰ om det at drive en virksomhed. Du får professionel sparring på din idé og en omfattende værktøjskasse med konkrete redskaber til drift og udvikling af din virksomhed. 

Vi har samlet nogle af de bedste rådgivere og erfarne erhvervsfolk til at sparre med dig, så du altid får den bedste hjælp til lige netop dine udfordringer.

Sådan foregår et skræddersyet sparringsforløb

Forløbet planlægges efter dine behov. oftest foregår samtaler og undervisning foregår via telefon, skype eller andre egnede platforme, og du vil få adgang til online undervisning. Du vil også kunne få en henvisning til relevante lokale events og begivenheder i dit område og indenfor dit felt.

Du får tilgang til

  • vores online vidensbank og værktøjskasse
  • netværksmøder
  • online sparringsgruppe

Vil du gerne vide mere?

Prisen for vores fjernundervisningsforløb er kr.: 7.800,- med mulighed for ratebetaling. Du kan læse mere og tilmelde dig de respektive fjernundervisningsforløb lige her:

> Fjernundervisning Iværksætteri 
> Fjernundervisning for etablerede

Gratis og uforpligtende afklaringssamtale

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt fjernundervisning er en god løsning for dig, inviteres du til en uforpligtende snak med Jette Rasmussen. Hun kan hjælpe dig med at få overblik og finde ud af, om det er den rette løsning for dig. 

Ring på tlf. 70 200 903 eller send en mail til jr@infolinkkurser.dk - så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Du kan også booke en din samtale på siden her.

Du kan læse mere om, hvordan vores online kurser foregår, ved at klikke på billedet nedenfor.

Sådan foregår vores online kurser