Trin 1+2+3:
Intensivt forløb i dagtimerne

For dig, der vil hurtigt, sikkert og godt fra start

Trin 1+2+3 på Iværksætteruddannelsen er for dig, der har tid til at deltage i kursus i dagtimerne og gerne vil hurtigt og sikkert fra start. På dette koncentrerede forløb kommer du igennem alle Iværksætteruddannelsens tre trin, hvor vi tager dig med 360° rundt om det at etablere og drive en virksomhed. Du får professionel sparring på din idé og en omfattende værktøjskasse med konkrete redskaber til drift og udvikling af din virksomhed. 

Forløbet består af en kombination af undervisning ved oplægsholdere, individuel sparring, online studie, gruppe- og hjemmearbejde samt møder. Uddannelsen afsluttes med en frivillig eksamen.

Ud over vores professionelle rådgivere vil du på holdet møde en række andre spirende iværksættere, som kan byde ind med feedback, gode råd og erfaringer - og måske finder du allerede her dine første kunder eller samarbejdspartnere.

Vi tilbyder vores intensive dagshold tre gange i foråret 2018 - klik ind på hvert enklet hold for at se mere om indholdet på uddannelsen og de praktiske info om holdene.

> Startdato 12. marts 2018

> Startdato 30. april 2018

Sådan foregår Trin 1+2+3

Undervisningen foregår i Aalborg - se kort og adresse her.

Undervisningen forløber over 13 dage, hver dag i tidsrummet 9-15. Forløbet afsluttes med en frivillig eksamen samt personlig sparring om din forretningsplan.

Der er typisk mellem 10 og 20 deltagere på et hold - som regel fra en bred vifte af brancher.

Se her, hvem du kan møde som hhv. koordinator og rådgiver/underviser på dit hold

Få TIPS og GODE RÅD til dit iværksætterliv - direkte i indbakken!

25 gode råd