Uddannelsesleder

I spidsen for Iværksætteruddannelsen står Infolink Kurser, der tilbyder undervisning, kurser, sparring, rådgivning, netværk. Kernen i Infolinks arbejde er at levere det, man har brug for som iværksætter eller etableret virksomhed for at komme et skridt videre - mod opfyldelse af iværksætterdrømmen, mod vækst, mod nye markeder eller hvad ellers målet kan være.

Infolink Kurser har arbejdet med rådgivning og uddannelse af iværksættere siden 1996 og er således blandt landets mest erfarne inden for rådgivning om de muligheder og udfordringer, livet som selvstændig byder på. Vi har arbejdet med iværksættere og virksomheder inden for alle tænkelige brancher og kan gennem vores omfattende netværk altid finde rådgivere eller undervisere, der kan hjælpe dig videre med din virksomhed.

Direktør Jette Rasmussen 

Direktør i Infolink Kurser og leder af Iværksætteruddannelsen er cand. jur. og HD Jette Rasmussen.


I Jette Rasmussen finder man en forretningsmæssig sparringspartner med hjerte og forstand på rette sted - og samtidig en af Danmarks mest erfarne iværksætterrådgivere.

Som virksomhedsejer kan du bruge Jette Rasmussen til at komme i gang og blive holdt i gang – med fokus på udvikling af både dig og din virksomhed.

Jette Rasmussen blev i 2007 kåret til Årets Nordjyske Erhvervskvinde for sin indsat for nordjysk iværksætteri og erhvervsfremme. 

Du kan læse meget mere om Infolink Kurser og Jette på Infolinks hjemmeside: www.infolink-kurser.dk

Hør mere om Infolink Kurser og strategien bag Iværksætteruddannelsen i videoen her:

Er du i tvivl?

Tag Iværksættertesten her >>
 

Vil du bare i gang?

Tilmeld dig uddannelsen >>

Få råd og værktøjer

Læs Iværksætterbloggen >>