Fjernundervisning

Med stor fleksibilitet, kører alle vores online aktiviteter med fokus på dig og din virksomhedsidé; uanset om du er helt afklaret eller blot går med overvejelsen om, at starte din egen virksomhed. 

Det er sammensat af flere elementer, for at inspirere og motivere dig, hjælpe dig med udvikling af din idé og give dig ny brugbar viden og relevant sparring – alt sammen med fokus på iværksætteri.

Der er fælles elementer og individuelle områder.

Adgang til online undervisningsmateriale

Her guides du igennem de områder, der er relevante for at drive egen virksomhed. Du vil finde både information, få læring og viden og komme videre med din idé. Her er opgaver som du, når du laver dem, vil opleve sætter gang i en stor udvikling hos dig; både personligt og ifht. din iværksætteridé.

 • Adgang til al matriale via Iværksætteruddannelsens platform Eddo.dk
 • Du arbejder med det hele hjemmefra 
 • Vi sørger for, at du kommer nemt i gang og bliver fortrolig med online undervisning, hvis du ikke har prøvet det før

Online live undervisning

En række forskellige oplægsholdere ”lægger vejen forbi” vores online fællesundervisning. Her er tale om professionelle eksperter fra både erhvervslivet og det offentlige – alle med hver deres speciale. De deler ud af deres viden og redskaber og giver dig sparring på din idé.

 • Alle relevante værktøjer og viden, kan du sætte i relation til din egen virksomhed undervejs 
 • Al undervisning og forskellige videomøder vil forløbe via en online konference- og mødeplatform, så du nemt og gratis kan deltage via din egen computer, tablet eller telefon
 • Vi skal nok hjælpe dig i gang med det, så det er lige til at gå til, nemt og hurtigt

Personlig kontakt med kursusleder, mentorer & rådgivere – online

Et af vores specialer på Iværksætteruddannelsen, er den værdifulde individuelle og skræddersyede rådgivning du får adgang til.
Den er ikke bare rigtig mange penge værd, hvis du skulle ud og købe timerne enkeltvis hos de forskellige specialister. Den er dét, der vil hjælpe dig udenom en række dyre udfordringer og fejl det kan være nemt at begå, hvis man starter uden professionel sparring og rådgivning.

 • Rådgivning og sparring er af samme høje kvalitet – bare online i stedet for et fysiske møde
 • På de online forløb foregår samtaler, sparring og møder via bla. Zoom, Skype, telefon og mail

Så hvad med alt det praktiske når det er online?

Indhold og værdi er den samme!
Den eneste, men afgørende forskel er, at langt det meste foregår online.

 • Du får stadig undervisning både af kursusledere og oplægsholdere 
 • Du får hjemmearbejde og adgang til gruppearbejde
 • Du får adgang til samme undervisningsmateriale som ved uddannelse med fremmøde og du får samme mødeaktivitet og sparring

Det hele foregår hos os via en online konference- og mødeplatform samt telefonsamtaler og mail. Det er nemt, fleksibelt og sikkert.

Online

Jeg var lidt skeptisk over, at kurset var online, men det fungerede utrolig godt. Jeg føler, at Lene og Jannie fik skabt en rigtig god kontakt til os og sørgede for, at fortroligheden blandt deltagerne blev skabt. Når man er i forløbet, er der en del tidskrævende opgaver, så det er egentlig rart, at man ikke skal bruge tid på landevejen også. Desuden får man mulighed for at møde kursister fra andre dele af landet også.

Dorthe Schaltz

Har du andre spørgsmål?

Hvis du har uddybende spørgsmål eller er i tvivl om noget, så er du velkommen til enten at ringe til os, på vores telefon: 70 200 903 eller sende en mail direkte til vores direktør Jette Rasmussen på hendes mail: jr@infolinkkurser.dk.

Scroll to Top