Er du ledig og har en iværksætteridé?

Du i visse tilfælde få dit forløb betalt, hvis du får det bevilget af dit jobcenter.

Så kan nu være det rette tidspunktet til at søge inspiration, afklaring og viden, som kan være med til at sikre, at du starter virksomhed på et solidt og sikkert grundlag – hvis du vælger at starte.

 

Relevante kurser for ledige

Kom sikkert fra start

Dette forløb på Iværksætteruddannelsen er for dig, der vil hurtigt og sikkert fra start.
Læs mere

Overbygning – Kom godt videre

Planlægning og handlekraft
Læs mere

Kan du sige ja til nedenstående?

Der er mange ting, som du kan være i tvivl om.

Derudover kommer de ting, som du ikke ved, at du ikke ved. Du kan Google dig til meget – men ikke til de ting, som du ikke ved, at du ikke ved. Og det er nogle af dem, der kan koste dig dyrt, når du først har startet din virksomhed.

Hvis du er ledig for øjeblikket, har du lejlighed til at undersøge dine muligheder. Du kan søge afklaring, viden, skabe overblik og få inspiration, som kan være med til at sikre, at du starter virksomhed på et solidt og sikkert grundlag – hvis du vælger at starte. Det handler nemlig også om at du bliver afklaret. At du får fundet ud af, om det er den rette vej frem for dig. 

Et af de vigtige spørgsmål du kommer til at arbejde med på Iværksætteruddannelsen er derfor også:

“Matcher din personlighed, din baggrund og dine visioner din virksomhedside – eller kan vi sammen finde en endnu bedre ide?”

Til inspiration har vi udarbejdet denne checkliste til dig, som du kan arbejde med din idé og dine planer ud fra.
Det er den samme liste, som vi guider vores deltagere på Iværksætteruddannelsen ud fra.

Checkliste

Forretningsplan

Juridiske forhold

Økonomi

Salg og markedsføring

På vores iværksætterkursus får du professionel hjælp

Du kan skabe det bedste fundament for at starte din virksomhed, med sparring og rådgivning fra erfarne og professionelle rådgivere og eksperter på vores intensive iværksætterkurser.

På forløbet kommer du i dybden med din iværksætter-idé og får den afklaring, som du har brug for. Du vil få konkrete svar på hvad du skal gøre og hvordan det skal gøres, så du ved, at du træffer de bedste valg.

Her vil du også udvide dit netværk af erfarne og professionelle eksperter og rådgivere indenfor de områder, hvor du har behov for hjælp og sparring. Nogle, som du vil kunne tilføje til dit netværk og sparre med i fremtiden, så du træffer de bedste valg – også efter iværksætterkurset.

Har du spørgsmål?

Hvis du har uddybende spørgsmål eller er i tvivl om noget, så er du velkommen til enten at ringe til os, på vores telefon: 70 200 903 eller sende en mail direkte til vores direktør Jette Rasmussen på hendes mail: jr@infolinkkurser.dk.

Søg om at deltage igennem jobcenteret
Vi hjælper dig gerne med ansøgningen

Scroll to Top