Minuthjælp

Betal kun for den nødvendige tid.

Alle iværksættere og selvstændige støder på små og store udfordringer. De kan vokser sig til problemer, der kan have alvorlige konsekvenser for virksomhedens overlevelse og succes. Derfor tilbyder vi minuthjælp.

Formålet med Minuthjælp er at hjælpe dig forbi den udfordring, der lige nu forhindrer dig i at fokusere og handle målrettet med at skabe udvikling og vækst i din virksomhed.

Minuthjælpen vil:

  • Give dig overblik over dét, der udfordrer dig
  • Klæde dig på med redskaber og handlingsplan for, hvad du skal gøre for at komme videre
  • Motivere og give dig mod til, at handle dig ud af udfordringen

Alt efter problemets størrelse og art og dit behov for hjælp kan du vælge imellem følgende:

Minuthjælp Minutpris

DKK 30,00 plus moms

Til dig der bare hurtigt har brug for at vende en problematik, få vejledning om hvor du skal henvende dig for specialiseret hjælp eller stille et par vigtige spørgsmål.

Minuthjælp Timepris

DKK 1.500,00 plus moms

Til dig der har brug lidt mere tid til at få vendt din udfordring. Måske du er i tvivl om hvad problemet egentlig er eller har brug for afklaring og coaching.

Minuthjælp klippekort

DKK 5.000,00 plus moms

4 sessioner á 1 time til dig der over nogle uger ønsker løbende samtaler, opfølgning, hjælp til at få sat handling bag dine løsninger. Her kan du både komme din udfordring til livs og skabe udvikling

Sådan foregår Minuthjælpen

Minuthjælpen foregår telefonisk og kan vare alt fra få minutter til en time eller mere. Du betaler kun for den nødvendige tid. Fordi det er telefonisk, er der ingen fordyrende transportomkostninger eller spildtid.

Når samtalen er ovre, vil du have overblik over din situation samt potentielle handlemuligheder og dermed et solidt grundlag for at træffe de beslutninger, der skal til, for at du kan komme videre.

Tilfredshedsgaranti

Jette Rasmussen indestår for, at du kommer videre med din udfordring. Hvis du mod forventning i afslutningen af samtalen tilkendegiver, at dette ikke er tilfældet, er samtalen uden beregning.

Der er endnu ingen, der har gjort brug af denne tilfredshedsgaranti, da alle, der har modtaget minuthjælpen, er kommet videre med deres udfordring.

For mere information: Ring på Tlf. 70 200 903 eller send en mail til jr@infolinkkurser.dk – så kontakter vi dig.

Nordjyderne har landets højeste overlevelsesrate
for nystartede virksomheder.
Det er vi stolte af!

Scroll to Top