Vejledning til ansøgning om deltagelse via Jobcenter

Her kan du finde hjælp til at ansøge om at få lov til at deltage på Iværksætteruddannelsen fra Jobcentret.

Er du ledig?

  • Hvis du er ledig, kan du i visse tilfælde få dit forløb betalt, hvis du får det bevilget af dit jobcenter.
  • Hvis du vælger at betale selv, skal du være opmærksom på, at a-kasse og/eller jobcenter stadig skal godkende din deltagelse selvom de ikke betaler for din deltagelse.
  • Har du eller din konsulent spørgsmål, kan I kontakte Jette Rasmussen på tlf. 70 200 903 eller jr@infolinkkurser.dk 

Få dit forløb bevilget 

Når du skal ansøge, så vil dit Jobcentret vurderer din ansøgning ud fra, om de mener Iværksætteruddannelsen vil bringe dig i job (snarest muligt). 

De vil derfor tage udgangspunkt i dine aktuelle muligheder – sammenlignet med de muligheder, der åbner sig for dig, via din deltagelse på Iværksætteruddannelsen.

Så derfor:

  1. Vær grundig når du beskriver dine muligheder. Vi sender dig gerne et spørgeskema, som kan du bruge, som inspiration til argumenter for at jobcentret skal bevilge dig uddannelsen.

    Hvis din jobkonsulent beder dig skrive en ansøgning er vigtigt, at du skriver en personlig ansøgning og ikke blot udfylder skemaet og sender det.

  2. Få hjælp og sparring fra os før du sender din ansøgning

  3. Henvis til vores hjemmeside med information specifikt til Jobcentre: https://ivaerksaetteruddannelsen.dk/jobcentre/

Få hjælp hos os

Vi på Iværksætteruddannelsen vil gerne hjælpe dig med en indledende samtale, eller sparring når du har lavet det første udkast eller når du gerne vil have inspiration til de punkter, som du med fordel kan komme ind på. Ring på 70 200 903 eller mail til Jette Rasmussen på jr@ivaerksaetteruddannelsen.dk

Gratis mini-kursus

Hvis du gerne vil i gang med at arbejde videre med din idé, så kan du gøre det online med vores mini-kursus, hvor du får mails direkte i din mailboks.

Scroll to Top