Information til Jobcentre

Stærk kursuspartner indenfor iværksætteri – også for ledige

På denne side kan du finde information, som er relevant for jobcentre med borgere, som overvejer at starte som iværksætter. Enhver iværksætter er forskellig; på alt fra personlighed, baggrund og erfaring til selve ideen, branchen og faget. Ens for dem alle er dog, at jo bedre forberedt, jo større er sandsynligheden for succes! 

For en meget stor del af deltagerne er Iværksætteruddannelsen vejen til fremtidig selvforsørgelse

25 års erfaring

Individuel rådgivning og vejledning er af største vigtighed og det er her vi kan tilbyde knap 25 års erfaring med handlingsorienteret hjælp, afklaring, planlægning og inspiration indenfor alle typer af iværksættervirksomheder.

Vi er specialister i individuelt tilpassede forløb, uanset hvor i systemet den ledige måtte befinde sig.

Mulighederne under forløbet

Der ydes under forløbet hjælp til den enkelte ledige ud fra dennes behov, baggrund og forretningsidé. Der er fokus på afklaring, handling og muligheder. 

Der er individuel sparring undervejs af professionelle rådgivere der alle har fingeren på iværksætterpulsen og mulighederne i erhvervslivet. Vi samarbejder, og sætter deltagerne i kontakt med, en række specialister indenfor bl.a. jura, økonomi, strategi, markedsføring og salg, forsikring og udvikling.

Fordybelse i egen jobsituation

Forløbet giver den enkelte en række muligheder for at fordybe sig i egen jobsituation, idet der arbejdes med både allerede opnåede kompetencer og fremtidige muligheder på arbejdsmarkedet uanset om man starter virksomhed undervejs, efter eller finder lønmodtagerjob.

Fornyet styrke

Mange får – via forløbet – fornyet styrke, handlekraft og motivation, fordi der arbejdes så intensivt med ens eget arbejdsliv og mulighederne for at skabe forandring.  Dette skaber grundlaget for nye veje til varig beskæftigelse for hver enkelt deltager.

Iværksætteruddannelsen er et koncentreret uddannelsesforløb med fokus på iværksætteri. Undervisningen foregår online. Hvert forløb består af en kombination af holdundervisning, gruppearbejde, hjemmearbejde, 1:1-sparring og onlinestudier.

Forløb

12 kursusdage over 6 uger fra kl 09.00 – 15.00

Tid

Der er løbende opstart på holdene.

Sted

Online 

Pris

Kr. 24.415,- plus moms for hele forløbet 

Deltageren kommer til at arbejde med

Derudover åbnes dørene til: 

Virksomhedspraktik og/eller løntilskud – gode mulighed for at tilegne sig relevant erfaring
Etablering af netværk – hjælp til salg/indtjening – hurtigste vej til økonomisk uafhængighed

Tilmelding af deltager
Få mere information og se mulighederne for at tilmelde deltager

Scroll to Top