Referencer

Gennem årene har mere end 4800 iværksættere fået hjælp fra Iværksætteruddannelsen og Infolink Kurser til at få en solid start med deres virksomhed. 

Vi har hjulpet iværksættere fra en bred vifte af brancher og været med til at sætte så forskellige virksomheder som dyrlæge, frisør, elektriker, kok, rådgiver i sociale medier, tøjdesigner, computerspiludvikler, webshop, ejendomsmægler, konsulent og mange flere til verden.

På siderne her kan du læse, hvad nogle af vores mange glade deltagere har fået ud af at gå på uddannelsen – og måske få inspiration til, hvordan du kan føre din forretningside ud i livet med Iværksætteruddannelsens hjælp.

  • Alle
  • Behandlere
  • Butik
  • Håndværk
  • Konsulenter
  • Kreative erhverv
  • Mad og drikke
  • Webshop
Behandlere

Mette Drustrup, Mettes Fodbehandling

Det er supergodt. Jeg har eksempelvis lært rigtig meget om markedsføring, regnskaber, personlig fremtræden og hvordan jeg sælger mig selv bedst. Desuden har jeg fået et fantastisk netværk, hvor vi hjælper og støtter hinanden.

Læs mere →
Behandlere

Marlene Zimmer Precht, Marlenezimmer.dk

Iværksætteruddannelsen gav mig mod til at blive selvstændig, og jeg ville ikke være nået så langt, som jeg er, uden de redskaber, jeg har fået med mig på uddannelsens to første trin.

Læs mere →
Behandlere

Betina Baunsgaard, Baunsgaard Wellness

Nu er det endelig blevet til noget, siger Betina Baunsgaard, der varmt anbefaler alle, der drømmer om at blive selvstændige, at tage Iværksætteruddannelsen.

Læs mere →
Kreative erhverv

Morten Underbjerg, Le Pirol

Det kreative er på plads, men da jeg ville etablere egen virksomhed vidste jeg, at der var ting, der haltede. Derfor tog jeg på Iværksætteruddannelsen, og det har jeg ikke fortrudt et eneste sekund.

Læs mere →
Kreative erhverv

Kathrine Skovsgaard, by Skovsgaard

Trin 1 på Iværksætteruddannelsen giver en kæmpe indsigt i alle de områder, vi skal forholde os til, når vi etablerer virksomhed. Kurset klæder os godt på og er en tryg vejviser.

Læs mere →
Kreative erhverv

Jonas Byrresen, Bedtime Digital Games

Som en bonus oveni fik jeg et lille netværk, som jeg fortsat holder kontakt med, så jeg kan absolut kun anbefale alle, der overvejer at blive selvstændige, at tage på Iværksætteruddannelsen.

Læs mere →
Kreative erhverv

Cille Colberg, Cillecolberg.dk

Der er mange faldgruber, og det kan gå galt. Kurset er en god stifinder til at finde vejen til succes.

Læs mere →
Kreative erhverv

Ann Dahl Kjelgaard, Designwerke

Iværksætteruddannelsen giver ro i maven. På rådgiveraftenen fik jeg en god snak med Jette Rasmussen, som gav mig nogle helt konkrete værktøjer.

Læs mere →
Butik

Charlotte Blak, MUMS

Jeg meldte mig heldigvis på Iværksætteruddannelsen, og det fik jeg rigtig meget ud af. Jeg har undgået de værste faldgruber og er kommet godt fra land.

Læs mere →
Butik

Thea Meldgaard, Theameldgaard.dk

Infolink Kursers direktør, Jette Rasmussen, giver en fantastisk sparring. Hun er begejstret, entusiastisk og kommer med mange brugbare løsninger. Jeg anbefaler alle, der overvejer at blive selvstændige, at tage på Iværksætteruddannelsen,

Læs mere →
Butik

Mijin Kim, Hair Ambition

Det var fedt det var via fjernundervisning og telefonisk rådgivning, fordi jeg har haft travlt. Det har sparet masser af tid og har fungeret rigtig godt for mig personligt.

Læs mere →
Mad og drikke

Lisbeth Gade, Gadekøkkenet

Det var kanongodt. Jeg kunne altid få svar på det, jeg gik og tumlede med. Jeg blev hele tiden holdt fast på de ting, som er vigtige at arbejde med, når man begynder som selvstændig.

Læs mere →
Webshop

Louise Grønhøj, Basic Clean

Jeg lærte, hvordan jeg skulle gebærde mig som selvstændig. Uden uddannelsen var jeg ikke nået så langt, som jeg er i dag. Jeg har fået en forretningsplan, der virker.

Læs mere →
Håndværk

Kiki Borup, Theolix

Jeg kom hjem hver eneste dag med ideer og lyst til at begynde, så jeg er i fuld gang med alle forberedelserne til at åbne min egen salon i Nørresundby,

Læs mere →
Konsulenter

Torben Svendsen, Gistrupmægleren

Jeg har det bedste indtryk af Iværksætteruddannelsen, hvis første to trin jeg deltog i i Aalborg. Gejsten, den positive ånd, de gode og brugbare råd og redskaber vi fik undervejs, var alt sammen noget, jeg kunne bruge og omsætte i praksis.

Læs mere →
Konsulenter

Per Topp, Pertopp.dk

Iværksætteruddannelsen er guld værd, fordi den giver deltagerne praktisk information og som sidegevinst får de udbygget deres netværk.

Læs mere →
Konsulenter

Mette Nielsen, MN Administration

Alle indehavere af små virksomheder har godt af et venligt puf i ryggen og frisk luft til hjernen.

Læs mere →
Konsulenter

Janne Schmidt Nielsen, Den Skæve Vinkel

Jeg kunne slet ikke forestille mig en begyndelse på livet som selvstændig uden Infolink Kurser, hvis medarbejdere alle er både engagerede og dedikerede. De har været altafgørende for min succes.

Læs mere →
Konsulenter

Helle Guldmann, Professionel Kostvejledning

"Det kan være svært at vide hvad man skal spørge om, når man ikke ved hvad man har brug for. På Iværksætteruddannelsen var der taget højde for alt det jeg ikke vidste jeg havde brug for. Jeg fik serveret en masse viden som gjorde at jeg fik gjort tingene i den rigtige rækkefølge. Noget som helt sikkert har sparet mig mange arbejdstimer og i sidste ende penge. Dejligt med en uddannelse hvor alle er ligeværdige, uanset baggrund, drømme og visioner. Jeg vil helt klart anbefale Iværksætteruddannelsen hvis du overvejer at blive selvstændig eller allerede er i gang med at gøre din drøm til din levevej."

Læs mere →
Konsulenter

Kim Hermann Kallestrup, Eksportspecialisten

Med professionelle og erfarne undervisere skabes et solidt indblik og grundlag i ALT hvad der kræves for at etablere egen virksomhed.

Læs mere →
Håndværk

Finn Hebsgaard, Ferslev El

- Al den gode viden og praktiske værktøjer, vi fik, har betydet, at jeg har kunnet styre uden om mange af de faldgruber, som nyetablerede ofte støder på.

Læs mere →
ivaerksaetteri_nordjylland_02

Start virksomhed på et solidt grundlag.

Få viden, værktøjer og netværk.

Scroll to Top