Mijin Kim, Hair Ambition

Det var fedt det var via fjernundervisning og telefonisk rådgivning, fordi jeg har haft travlt. Det har sparet masser af tid og har fungeret rigtig godt for mig personligt.

Mijin Kim, Aalborg, tog på Iværksætteruddannelsen fordi hun var i gang med at åbne sin frisørsalon: Hair Ambition, og gerne ville have styr på at starte egen salon og drive selvstændig virksomhed. De faglige kompetencer havde hun til fulde, efter 10 år som ansat frisør.

Hun havde travlt med opstarten af salonen, og havde allerede sin første kunder, så vi tilpassede forløbet, så det kunne passe ind med hendes kalender. Du kan læse hendes erfaringer her:

“Det var fedt det var via fjernundervisning og telefonisk rådgivning, fordi jeg har haft travlt. Det har sparet masser af tid og har fungeret rigtig godt for mig personligt.

Det var godt at tage forløbet imens jeg var i gang med at åbne salonen. Det har givet mig muligheden for at få svar på mange spørgsmål og udfordringer, som jeg er løbet ind i undervejs. Rådgiverne har fået det hele til at hænge sammen.

Jeg har måttet lægge alt mit fokus på forløbet på de dage, hvor jeg ikke har haft åbent i salonen og det har krævet planlægning og forberedelse.

Til gengæld har jeg under forløbet fået styr på alle småtingene, og alle de løse bolde. Det har givet mig mere ro, og nu kan jeg efterhånden tage en pause engang imellem også.

Min historie – hvorfor selvstændig?

Det havde længe været min drøm, og skubbet kom af, at salonen jeg arbejdede i lukkede og de rigtige lokaler pludseligt dukkede op.

Så tænkte jeg: Det er dét jeg skal!

Jeg brænder for at være min egen chef og gøre tingene på min måde! Jeg havde lyst til at komme videre med mine egne idéer og ønsker og besluttede at NU gør jeg det!

Hvorfor ikke arbejde hårdt for mig selv og få succes med min egen drøm og prøve det helhjertet!

Det var vigtigt for mig, at det hele skulle være rigtigt og det er det blevet! Og tingene føles mere og mere rigtige, efterhånden som jeg er kommet i gang, og mine kunder giver ekstra blod på tanden fordi de lader mig vide, at jeg gør et godt job som de er tilfredse med og de roser mig, og siger “det er det rigtige for dig”.

Derfor er det nu, ikke om 20 år!

Tips til andre iværksættere:

Det er vigtigt at tro på det selv – helt fra starten. Ellers sker det ikke. Se det hele for dig. Hvis du ved, at du kan dit håndværk og er villig til at arbejde for det, så er der ikke noget at være nervøs for.

Det er vigtigt, at du afsætter tiden til at sætte dig ordentligt ind i tingene og få materialet læst. Når du har gjort det, og du ved du har udført de ting, som du har sat dig for, så kan du med ro sige til dig selv: Der er styr på det her, næste..

Det er bare at springe ud i det, hvis det virkelig er dét du vil!”

Nordjyderne har landets højeste overlevelsesrate
for nystartede virksomheder.
Det er vi stolte af!

Scroll to Top