Janne Schmidt Nielsen, Den Skæve Vinkel

Jeg kunne slet ikke forestille mig en begyndelse på livet som selvstændig uden Infolink Kurser, hvis medarbejdere alle er både engagerede og dedikerede. De har været altafgørende for min succes.

Uddannelse giver boost og selvtillid

Iværksætteruddannelsen giver både et boost og masser af selvtillid, som er virkelig nyttig, når et liv som selvstændig påbegyndes. Det mener kreativ indehaver og social mediespecialist – også kendt som facebook-fessor – Janne Schmidt Nielsen, denskaevevinkel.dk.

– Jeg har kun rosende ord om uddannelsen, som gav mig rigtig meget, siger Janne Schmidt Nielsen, der har gennemført både Trin 1 og Trin 2 i henholdsvis 2010 og 2011 og også agter at tage Trin 3.

Janne Schmidt Nielsen fik afklaret, at hun skulle være selvstændig, og hvad det vil sige at være selvstændig. Hun fik kort sagt en drejebog eller tjekliste til at komme i gang.

– Derudover opdagede jeg betydningen af netværk og et parallelsamfund blandt selvstændige, der alle er indstillet på at hjælpe hinanden, og det var helt fantastisk at møde iværksætterånden, siger Janne Schmidt Nielsen, der også sætter pris på faglige ting som økonomi og jura og ikke mindst den ærlige sparring omkring hendes ideer og potentiale.

– Jeg kunne slet ikke forestille mig en begyndelse på livet som selvstændig uden Infolink Kurser, hvis medarbejdere alle er både engagerede og dedikerede. De har været altafgørende for min succes, siger Janne Schmidt Nielsen, der eksempelvis rådgiver om, hvordan facebookfans kan omsættes til kunder.

Nordjyderne har landets højeste overlevelsesrate
for nystartede virksomheder.
Det er vi stolte af!

Scroll to Top