Marlene Zimmer Precht, Marlenezimmer.dk

Iværksætteruddannelsen gav mig mod til at blive selvstændig, og jeg ville ikke være nået så langt, som jeg er, uden de redskaber, jeg har fået med mig på uddannelsens to første trin.

Jeg fik mod til at gå i gang med eget firma

– Iværksætteruddannelsen gav mig mod til at blive selvstændig, og jeg ville ikke være nået så langt, som jeg er, uden de redskaber, jeg har fået med mig på uddannelsens to første trin. Derfor er det helt naturligt for mig, at fortsætte på Trin 3, for jeg skal ikke gå glip af noget siger lægeeksamineret massør Malene Precht, der er indehaver af klinikken i Aabybro.

Hun har lært en masse ting, som hun kan bruge i sin virksomhed og har fået et solidt og uundværligt grundlag at bygge videre på.

– Det er meget inspirerende at nogle brænder for, at vi hver især kommer godt i gang med vores virksomheder. Desuden har jeg fået et fantastisk netværk, hvor vi hjælper hinanden, og vi altid får svar på vores spørgsmål, siger Malene Precht.

Hun er især glad for, at hun har lært tingene stille og roligt og i takt med, at hun har bygget sit firma op.

– Det allerbedste er, at jeg er blevet tvunget til at tænke over, hvad jeg nu skal for at komme videre, siger Malene Precht.

– Selvfølgelig skal jeg på Trin 3. Jeg skal nemlig ikke gå glip af noget.

Nordjyderne har landets højeste overlevelsesrate
for nystartede virksomheder.
Det er vi stolte af!

Scroll to Top