Helle Guldmann, Professionel Kostvejledning

“Det kan være svært at vide hvad man skal spørge om, når man ikke ved hvad man har brug for. På Iværksætteruddannelsen var der taget højde for alt det jeg ikke vidste jeg havde brug for. Jeg fik serveret en masse viden som gjorde at jeg fik gjort tingene i den rigtige rækkefølge. Noget som helt sikkert har sparet mig mange arbejdstimer og i sidste ende penge. Dejligt med en uddannelse hvor alle er ligeværdige, uanset baggrund, drømme og visioner. Jeg vil helt klart anbefale Iværksætteruddannelsen hvis du overvejer at blive selvstændig eller allerede er i gang med at gøre din drøm til din levevej.”

Helle Guldmann, Farsø, tog Iværksætteruddannelsen, da hun ville starte som professionel kostvejleder. Hun siger bl.a. om sit forløb:

“Det kan være svært at vide hvad man skal spørge om, når man ikke ved hvad man har brug for.

På Iværksætteruddannelsen var der taget højde for alt det jeg ikke vidste jeg havde brug for. Jeg fik serveret en masse viden som gjorde at jeg fik gjort tingene i den rigtige rækkefølge. Noget som helt sikkert har sparet mig mange arbejdstimer og i sidste ende penge.

Dejligt med en uddannelse hvor alle er ligeværdige, uanset baggrund, drømme og visioner.

Jeg vil helt klart anbefale Iværksætteruddannelsen hvis du overvejer at blive selvstændig eller allerede er i gang med at gøre din drøm til din levevej.”

Du kan læse mere om Helle lige her.

Nordjyderne har landets højeste overlevelsesrate
for nystartede virksomheder.
Det er vi stolte af!

Scroll to Top