Thea Meldgaard, Theameldgaard.dk

Infolink Kursers direktør, Jette Rasmussen, giver en fantastisk sparring. Hun er begejstret, entusiastisk og kommer med mange brugbare løsninger. Jeg anbefaler alle, der overvejer at blive selvstændige, at tage på Iværksætteruddannelsen,

Det nødvendige skub

– Iværksætteruddannelsen gav mig det sidste, men nødvendige skub til at etablere min egen virksomhed. Jeg begyndte ganske vist på Trin 1+2 i Aalborg med et helt andet koncept, men det fik jeg omtænkt. Det er et godt sted at vende sine ideer, siger Thea Melgaard, indehaver af House of Cita-Dharma, som sælger brugskunst fra Bali til forretninger.

Thea Melgaard har været så meget på Bali, at hun nærmest er halvt balineser. Hun har et godt netværk derude, og har været helt ude i værkstedet, hvor kvinderne blandt andet fremstiller smukke, firkantede opbevaringskurve, som passer godt ind i vestlige hjem. På Bali bruges kurvene til offergaver til guderne.

– Infolink Kursers direktør, Jette Rasmussen, giver en fantastisk sparring. Hun er begejstret, entusiastisk og kommer med mange brugbare løsninger, og Anna Juhl Ladegaard er en fantastisk kursusleder. Jeg anbefaler alle, der overvejer at blive selvstændige, at tage på Iværksætteruddannelsen, siger Thea Melgaard, der har svært ved at forstå, hvorfor det skal være så svært at blive selvstændig her i landet.

– Vi burde bakke meget mere op, fordi folk jo skaber deres egne job. Den manglende opbakning får kursisterne til gengæld og heldigvis på Iværksætteruddannelsen, og jeg glæder mig allerede til Trin 3, siger Thea Melgaard.

Nordjyderne har landets højeste overlevelsesrate
for nystartede virksomheder.
Det er vi stolte af!

Scroll to Top