Kathrine Skovsgaard, by Skovsgaard

Trin 1 på Iværksætteruddannelsen giver en kæmpe indsigt i alle de områder, vi skal forholde os til, når vi etablerer virksomhed. Kurset klæder os godt på og er en tryg vejviser.

En tryg vejviser

– Trin 1 på Iværksætteruddannelsen giver en kæmpe indsigt i alle de områder, vi skal forholde os til, når vi etablerer virksomhed. Kurset klæder os godt på og er en tryg vejviser, siger Kathrine Skovsgaard, indehaver af by Skovsgaard, der kort fortalt hjælper virksomheder, der tør bruge humor i deres markedsføring.

I forbindelse med, at hun etablerede firma, var hun til informationsmøde hos KPMG, hvor hun hørte om NIN (Nordjysk Iværksætternetværk) og herigennem om Infolink Kurser og iværksætteruddannelsen.

Efter nogle måneder var tiden pludselig rigtig. Det var tilpas meget, som jeg ikke vidste, så jeg meldte mig på. Det betød også, at jeg var knap så rundtosset af den megen information. Der var jo ting, som jeg vidste, og jeg kunne koncentrere mig om alt det, jeg ikke vidste. Rådgiveraftenen var helt i top. Her havde vi mulighed for at få en række eksperter på tomandshånd og spørge dem om alt det, vi personligt havde brug for at vide. Desuden var Jannie Illum Gade en fantastisk kursusleder, siger Kathrine Skovsgaard, der skal på trin 2 til oktober.

Kathrine Skovsgaard har specialiseret sig i flash mobs – en gren af gadeteater – som begyndte i 2003, hvor det første gang sås hos Salling i Aalborg. En gruppe mennesker samles og begynder eksempelvis pludselig at synge eller danse samtidig – og stopper lige så pludseligt.

– Jeg er den eneste i Danmark, der udbyder flash mobs som et markedsføringsredskab, og det er ikke bare PR. Når vi har det sjovt, er det lettere at komme gennem arbejdsdagen. Arbejdsglæde gør os mere effektive til gavn for kunderne, og det kan aflæses direkte på bundlinjen, siger Kathrine Skovsgaard.

Nordjyderne har landets højeste overlevelsesrate
for nystartede virksomheder.
Det er vi stolte af!

Scroll to Top