Louise Grønhøj, Basic Clean

Jeg lærte, hvordan jeg skulle gebærde mig som selvstændig. Uden uddannelsen var jeg ikke nået så langt, som jeg er i dag. Jeg har fået en forretningsplan, der virker.

Viden, der batter

– Infolink Kurser har gjort min forretning meget bedre. På Iværksætteruddannelsen har jeg fået en brugbar viden, der batter, og værktøjer, så jeg kan vækste, siger Louise Grønhøj, indehaver af rengøringsmiddelfirmaet Basicclean.dk, der blev etableret i 2009 og i dag beskæftiger i alt fire personer på henholdsvis hel- og deltid.

– Jeg var hurtig klar over, hvad jeg ville, så umiddelbart efter, at jeg var begyndt på Trin 1, fik jeg CVR-nummer. Jeg lærte, hvordan jeg skulle gebærde mig som selvstændig. Uden uddannelsen var jeg ikke nået så langt, som jeg er i dag. Jeg har fået en forretningsplan, der virker, siger Louise Grønhøj og tilføjer:

– I tilgift nød jeg godt af al den gode energi, der kom fra de andre iværksættere. Efter hver kursusaften kom jeg hjem med flere A4-sider fulde af notater og guldkorn, som har været med til at udvikle mig. Som sidegevinst fik jeg udbygget mit netværk. Jeg fandt personer, som jeg ”klikkede” godt med – også privat.

Nordjyderne har landets højeste overlevelsesrate
for nystartede virksomheder.
Det er vi stolte af!

Scroll to Top