Betina Baunsgaard, Baunsgaard Wellness

Nu er det endelig blevet til noget, siger Betina Baunsgaard, der varmt anbefaler alle, der drømmer om at blive selvstændige, at tage Iværksætteruddannelsen.

Gør det, du brænder for

”Gør det, du brænder for. Så får din mand en glad kone og dine børn en glad mor”.  Sådan lød et af de mange råd, som Betina Baunsgaard, indehaver af Baunsgaard Wellness i Tårs, fik, mens hun gik på Iværksætteruddannelsen.

Hun er en af de mange kursister, der har etableret virksomhed under/efter kurset. Dermed er en 10-12 år gammel drøm gået i opfyldelse, og både mand og børn har fået en glad kone og mor.

Jette Rasmussen, direktør for Infolink Kurser, spiller også en stor rolle, fordi hun i løbet af knap fem minutter fik Betina Baunsgaards hjernevindinger vredet i den rigtige retning.

– Pludselig faldt alle brikkerne på plads, og jeg kunne se det hele for mig. I løbet af et kvarters tid havde jeg min forretningsplan fiks og færdig. Jette Rasmussen er ganske enkelt fantastisk. Hun er både god til at strukturere og peppe op, siger Betina Baunsgaard, der efter en omvej nu er nået i mål.

Betina Baunsgaard ville egentlig have været fysioterapeut, men blev ikke optaget på skolen. Hun uddannede sig derfor til social- og sundhedshjælper, og har selv betalt sin uddannelse til lægeeksamineret fysiurgisk massør.

– Jeg har altid elsket at give andre massage – helt tilbage i folkeskolen. Nu er det endelig blevet til noget, siger Betina Baunsgaard, der varmt anbefaler alle, der drømmer om at blive selvstændige, at tage Iværksætteruddannelsen.

Hun har selv har fået en masse ud af uddannelsen.

– Eksempelvis har jeg lært at tage hensyn til, at jeg er sådan en, der helst går med både livrem og seler. Jeg arbejder derfor stille og roligt min forretning op, mens jeg passer mit arbejde som handicaphjælper ved siden af, siger Betina Baunsgaard.

Nordjyderne har landets højeste overlevelsesrate
for nystartede virksomheder.
Det er vi stolte af!

Scroll to Top