Finn Hebsgaard, Ferslev El

– Al den gode viden og praktiske værktøjer, vi fik, har betydet, at jeg har kunnet styre uden om mange af de faldgruber, som nyetablerede ofte støder på.

Værktøjskassen er fuld af guld

Iværksætteruddannelsen har givet Finn Hebsgaard, autoriseret el-installatør og indehaver af Ferslev El, en værktøjskasse, der er guld værd.

Han begyndte på Trin 1 i 2005 – lige inden han etablerede sin forretning, som i dag også beskæftiger to svende og tilbyder døgnservice. Derefter fortsatte han på Trin 2 og 3 og valgte at afslutte forløbet med eksamen, hvor han opnåede et 11-tal.

– Al den gode viden og praktiske værktøjer, vi fik, har betydet, at jeg har kunnet styre uden om mange af de faldgruber, som nyetablerede ofte støder på, siger Finn Hebsgaard, der også har sat pris på erfaringer og input fra de andre deltagere.

– I tilgift fik vi udbygget vores netværk. Det er ganske vist døet ud i takt med, at vi har udviklet os i forskellige retninger, men det har givet mig blod på tanden til at deltage i andre netværk, eksempelvis erfa-grupper, som er en vigtig hjælp i hverdagen, siger Finn Hebsgaard.

Nordjyderne har landets højeste overlevelsesrate
for nystartede virksomheder.
Det er vi stolte af!

Scroll to Top