Cille Colberg, Cillecolberg.dk

Der er mange faldgruber, og det kan gå galt. Kurset er en god stifinder til at finde vejen til succes.

Kend dine risici

Det, der især er godt på Iværksætteruddannelsens Trin 1+2, er, at også risiciene ved at blive selvstændig bliver belyst. Det mener keramiker Cille Colberg, Hjørring. Hun er den eneste i Danmark, der skaber skulpturer med keramisk graffiti.

– Der er mange faldgruber, og det kan gå galt. Kurset er en god stifinder til at finde vejen til succes, siger Cille Colberg, der på anbefaling tog turen fra Hjørring til Aalborg for at blive klogere på livet som selvstændig.

Hun er uddannet keramiker og autodidakt billedkunstner, og hun ønsker at etablere selvstændig virksomhed i denne branche.

– Jeg anbefaler alle, der gider lytte, at tage på Iværksætteruddannelsen. Jeg har lært en masse, og det er inspirerende at møde stærke kvinder, der har gennemgået processen fra ide til succes og høre, hvordan de har håndteret det, siger Cille Colberg, der også sætter stor pris på den sparring, hun fik af Infolink Kursers direktør Jette Rasmussen.

– Jette Rasmussen er god til at give et spark bagi. Til mig sagde hun: ”Du har det hele, du skal bare i gang”, fortæller Cille Colberg.

cillecolberg.blogspot.dk

Nordjyderne har landets højeste overlevelsesrate
for nystartede virksomheder.
Det er vi stolte af!

Scroll to Top