Lisbeth Gade, Gadekøkkenet

Det var kanongodt. Jeg kunne altid få svar på det, jeg gik og tumlede med. Jeg blev hele tiden holdt fast på de ting, som er vigtige at arbejde med, når man begynder som selvstændig.

Firmaer kommer godt i gang med Infolink Kurser

– Min virksomhed var slet ikke blevet til det, den er i dag, hvis jeg ikke havde taget Iværksætteruddannelsen, konkluderer Lisbeth Gade, indehaver af Gadekøkkenet i Biersted ved Aabybro.

Gadekøkkenet laver og leverer mad til hjemmeboende pensionister, til kommunale institutioner i Jammerbugt Kommune (rådhuse, skoler, børnehaver m.fl.) og festmad (buffeter) til private og foreninger. Virksomheden er i løbet af kort tid vokset til 10 ansatte udover Lisbeth Gade.

Gennem Iværksætteruddannelsen kom Lisbeth Gade i forbindelse med Væksthus Nordjylland og igennem væksthuset med Teknologisk Institut, hvorfra hun nu får konsulenthjælp til at udvikle Gadekøkkenet yderligere.

Grum start

Lisbeth Gades liv som selvstændig fik en grum begyndelse. Hun blev nemlig fyret, da Jammerbugt Kommune nedlagde sine køkkener, fordi maden blev udliciteret. Hun var souschef på det tidspunkt og havde arbejdet for kommunen i 20 år.

– Jeg tænkte mig om en dags tid og meldte mig til Iværksætteruddannelsens første trin og tog Trin 2 sideløbende. Jeg begyndte i november og etablerede Gadekøkkenet 1. februar. Mens jeg byggede min virksomhed op, fortsatte jeg på Trin 3 og afsluttede med eksamen, fortæller Lisbeth Gade, der varmt kan anbefale kurserne.

Gode råd

Hun fik nemlig al den støtte og brugbar rådgivning og sparring, hun skulle bruge fra underviserne og medkursisterne.

– Det var kanongodt. Jeg kunne altid få svar på det, jeg gik og tumlede med. Jeg blev hele tiden holdt fast på de ting, som er vigtige at arbejde med, når man begynder som selvstændig. På Trin 3 fik jeg støtte til at holde gang i udviklingen, så fokus ikke kun ligger på driften, men at jeg også har et fremtidsscenarie for øje. Det har jeg fortsat for mit indre blik, siger Lisbeth Gade, der dog kun vil røbe, at det omhandler vækst.

Nordjyderne har landets højeste overlevelsesrate
for nystartede virksomheder.
Det er vi stolte af!

Scroll to Top