Jonas Byrresen, Bedtime Digital Games

Som en bonus oveni fik jeg et lille netværk, som jeg fortsat holder kontakt med, så jeg kan absolut kun anbefale alle, der overvejer at blive selvstændige, at tage på Iværksætteruddannelsen.

Styr på maskineriet bagved

Alle får noget ud at gå på Iværksætteruddannelsen, mener spiludvikler Jonas Byrresen, der på Trin 1+2 i Aalborg selv fik styr på hele maskineriet bagved det at etablere egen virksomhed, eksempelvis moms, budget, skat, advokat og revisor.

Han, der er uddannet Cand. IT i interaktive, digitale medier, udvikler spil til computere, mobiltelefonen m.m., fik sig en god snak med Skat om de specielle ting, der gør sig gældende for momsen på computerspil.

– Især rådgiveraftenen var helt i top. Jeg oplevede SKAT som positive medspillere, og fik en konstruktiv samtale med en advokat om de forhold, der gør sig gældende, når der skal investor ind i virksomheden, selskabsdannelse osv. Det var en fed oplevelse, siger Jonas Byrresen, der også synes, at det var rart at møde andre iværksættere, som han fik lov til at forklare sit produkt for.

– Som en bonus oveni fik jeg et lille netværk, som jeg fortsat holder kontakt med, så jeg kan absolut kun anbefale alle, der overvejer at blive selvstændige, at tage på Iværksætteruddannelsen, siger Jonas Byrresen.

Nordjyderne har landets højeste overlevelsesrate
for nystartede virksomheder.
Det er vi stolte af!

Scroll to Top