Morten Underbjerg, Le Pirol

Det kreative er på plads, men da jeg ville etablere egen virksomhed vidste jeg, at der var ting, der haltede. Derfor tog jeg på Iværksætteruddannelsen, og det har jeg ikke fortrudt et eneste sekund.

Begejstring og solid viden

– Det bedste ved Trin 1+2 er kursusleder Anna Juhl Ladegaards begejstring for kursisterne og deres ønsker og drømme. Desuden er det en fin måde at få et indblik i de ting, der skal til for at drive selvstændig virksomhed, siger Morten Underbjerg, indehaver af designfirmaet Le Pirol.

Han designer tøj med god samvittighed ud fra brandets 3 grundprincipper:
Lokal produktion, økologisk uld og tidløst design.

Morten Underbjerg, slår sine folder i de store modebyer, Paris, London, Milano m.fl. Selv bor han i Nordjylland.

– Jeg fulgte et godt råd. Verden er blevet så lille, at det mindre og mindre handler om, hvor du er, men hvad du laver. Ved ikke at bo i orkanens øje handler det mere om det tøj, jeg designer, end min person. Da huslejen er væsentlig lavere i Nordjylland end i eksempelvis London, kan jeg tillade mig at gøre andre ting, siger Morten Underbjerg.

Han er uddannet tøjdesigner og har taget sin bachelor i Danmark og master i England. Desuden har han arbejdet i både Frankrig og Italien.

– Det kreative er på plads, men da jeg ville etablere egen virksomhed vidste jeg, at der var ting, der haltede. Derfor tog jeg på Iværksætteruddannelsen, og det har jeg ikke fortrudt et eneste sekund. Jeg fik et godt indblik i de ting, der skal til og viden om, hvor jeg skal gå hen, når jeg eksempelvis skal vide noget om toldregler, siger Morten Underbjerg, der anbefaler alle, der vil være selvstændige at slå et sving omkring Iværksætteruddannelsen.

Uanset om du vil være selvstændig bager eller tøjdesigner er basistingene nemlig helt de samme.

Nordjyderne har landets højeste overlevelsesrate
for nystartede virksomheder.
Det er vi stolte af!

Scroll to Top