Torben Svendsen, Gistrupmægleren

Jeg har det bedste indtryk af Iværksætteruddannelsen, hvis første to trin jeg deltog i i Aalborg. Gejsten, den positive ånd, de gode og brugbare råd og redskaber vi fik undervejs, var alt sammen noget, jeg kunne bruge og omsætte i praksis.

Jeg ser frem til en masse inspiration

– Jeg glæder mig til Trin 3, hvor jeg forventer en masse inspiration og sparring til gavn for min virksomhed, siger Torben Svendsen, statsautoriseret ejendomsmægler med base i Gistrup.

Han benyttede Trin 1 og 2 til dels at finde ud af, at drømmen om selvstændighed kunne bære og til at etablere sit firma, Gistrupmægleren, som allerede er godt i gang.

– Jeg har det bedste indtryk af Iværksætteruddannelsen, hvis første to trin jeg deltog i i Aalborg. Gejsten, den positive ånd, de gode og brugbare råd og redskaber vi fik undervejs, var alt sammen noget, jeg kunne bruge og omsætte i praksis. Derfor har jeg ”plaget” om et Trin 3, som jeg nu får lejlighed til at deltage på om aftenen i Aabybro, mens jeg passer min forretning om dagen, siger Torben Svendsen.

Han har 20 års erfaring med salg og eksport, men har i mange år altid haft en plan B som selvstændig. Derfor stiftede han allerede i 1980’erne en etableringskonto, som løbende satte penge ind på. Den var en stor hjælp, da han i august 2012 åbnede Gistrupmægleren helt uafhængig af banken.

Uafhængighed er et nøgleord for Torben Svendsen, hvis firma også er uafhængigt, hvilket betyder, at han ikke er afhængig af nogen kæde, bank eller kreditforening. Det giver både kunderne og ham større frihed og fleksibilitet.

– Jeg kan koncentrere mig om at sælge huse i stedet for formidling af eksempelvis lån, som folk sagtens selv kan finde ud af – medmindre de ønsker, at jeg skal tage mig af det, siger Torben Svendsen, der mener, at tendensen går mere og mere i retning af uafhængige ejendomsmæglere.

Han koncentrerer sig om Gistrup og omegn i en radius på cirka en halv times kørsel fra Gistrup, men kan i princippet operere i hele Nordjylland.

– Jeg har et indgående kendskab til Gistrup-området og dets beboere. Det er attraktivt med skov og natur, og det bliver endnu mere attraktivt, når det nye universitetshospital eller supersygehus kommer, siger Torben Svendsen, der er byens eneste ejendomsmægler.

Nordjyderne har landets højeste overlevelsesrate
for nystartede virksomheder.
Det er vi stolte af!

Scroll to Top