Iværksættteruddannelsen

Det kan du lære på iværksætteruddannelsen

Kom sikkert gennem opstart af din virksomhed

Går du med tanker om at starte din egen virksomhed, men ved ikke, hvordan du kommer i gang, eller om du i det hele taget vil kunne leve af din forretningsidé?

Eller er du allerede selvstændig, men har brug for at få bedre styr på emner som forretningsplan og strategi, jura og budget?

Du har en god forretningsidé. Du har styr på dit fag. Og du brænder for at komme igang med din virksomhed og tror på, at dine produkter eller services vil kunne gøre en forskel for dine kunder. Men er du lige så sikker, når det handler om andre områder?

Eller har du det som mange andre, der overvejer at starte egen virksomhed?

  • Du har regnet på økonomien, fastsat priser på dine produkter og ydelser og beregnet, hvor meget du som minimum skal tjene for at kunne bidrage til privatøkonomien, men er mere usikker, når det handler om skattefradrag og momsregler.

  • Du har en idé om, hvem dine kunder er, og måske hvor du kan finde dem, men er usikker på, hvordan du helt konkret skal markedsføre og sælge til dem, og hvad loven egentlig siger om det.

  • Du har den gode idé, men ved ikke præcist, hvordan du skal præsentere den over for bank og andre rådgivere.

  • Du er måske så småt i gang og har haft et par kunder, men er usikker på, hvordan du får flere kunder og tjener nok penge på din virksomhed til at kunne leve af den. 

Der er mange spørgsmål og regler at skulle have styr på, når man overvejer at starte egen virksomhed. For de fleste er det et stor spring både metnalt og økonmisk at gå fra et lønmodtagerjob til et liv som selvstændig, og de mange overvejelser kan i mange tilfølde være medvirkende til at forsinke dine planer.

Med andre ord – du kunne godt bruge mere viden og et større netværk af relevante rådgivere og erfarne virksomhedsejere, der kan hjælpe dig med at få styr på detaljerne. Det ville betyde, at du kunne få flere kunder, få solgt flere varer og ydelser – og at du kunne give din virksomhed og dit liv som selvstændig en solid start. 

Netop dette er hvad du får på Iværksætteruddannelsen. Vi har i årenes løb hjulpet mere end 4800 iværksættere godt gennem deres forberedelser og opstart af virksomhed.

Iværksætteruddannelsen dækker over en række trin, der hver omfatter kerneområder i det at være iværksætter og virksomhedsejer. Vi kører pt. forløb i dagtimerne – læs mere om hvert forløb herunder. 

Jeg vil anbefale alle der drømmer om at blive selvstændige til at tage kurserne, hvis de er det mindste i tvivl om, hvorvidt de har det der skal til, om tidspunktet er rigtigt eller hvis ikke de ved om de kan finde midlerne til opgaven. Det kan Jette Rasmussen og hendes fantastiske hold hjælpe dig med, på en ærlig og tydelig måde.
Merete Clement Andersen, Det barnlige univers

Scroll to Top