Hvad er Iværksætteruddannelsen?

Det kan siges meget kort: Iværksætteruddannelsen hjælper dig med at få succes som selvstændig!

På Iværksætteruddannelsen bliver du klædt på til at træffe valget: Iværksætter eller ej? Vælger du at tage springet, giver vi dig den bedste start på livet som iværksætter. Er du allerede godt i gang, hjælper vi dig til næste niveau af din udvikling som virksomhedsejer.

Iværksætteruddannelsen handler om at få dig bedst muligt rustet til en hverdag som iværksætter. Der er tre forskellige trin, som tager emner op, der har relevans for livet som selvstændig - jo højere trin, des længere er du med din virksomhed. Er du i tvivl om, hvor du skal starte, er du velkommen til at ringe til 70 200 903 eller skrive en mail til jr@ivaerksaetteruddannelsen.dk - så hjælper vi dig med at afklare det. Du kan også tage vores test, som du får adgang til gennem vores nyhedsbrev her.

Der er ingen regler for, hvor mange trin, du skal deltage i - det er helt op til dig selv. Vælger du at tage alle tre trin, kan du vælge at afslutte dit forløb med en eksamen. Undervisningen foregår i Aalborg, og kommer du udenbys fra, er du naturligvis også meget velkommen! Vi har tidligere haft deltagere fra fx Aarhus og Kerteminde, der med glæde tog turen til undervisning hver gang.

 

"Jeg kunne ikke have gjort det uden Iværksætter-uddannelsen"

Læs hvad deltagerne siger her >>

Holdoversigt

Find kommende hold

- tæt på dig

Få masser af gratis råd og inspiration

Kom med >>

Få TIPS og GODE RÅD til dit iværksætterliv - direkte i indbakken!

25 gode råd