Iværksætterforløb i dagtimerne

For dig, der vil sikkert og godt fra start

Dette forløb på Iværksætteruddannelsen er for dig, der har tid til at deltage i kursus i dagtimerne og gerne vil skabe et solidt fundament for at komme sikkert fra start. Du har mulighed for at tage hele forløbet som fjernundervisning. Du kommer, på de ca. 6 uger, som forløbet varer, igennem alle Iværksætteruddannelsens facetter, hvor vi tager dig med 360° rundt om det at etablere og drive en virksomhed. Du får professionel sparring på din idé og en omfattende værktøjskasse med konkrete redskaber til drift og udvikling af din virksomhed.

Forløbet består af en kombination af undervisning ved oplægsholdere, individuel sparring, online studie, gruppe- og hjemmearbejde samt møder.

Overbygning – Kom godt videre

Planlægning og handlekraft
Læs mere

Kom sikkert fra start

Dette forløb på Iværksætteruddannelsen er for dig, der vil hurtigt og sikkert fra start.
Læs mere

Er du ledig?

  • Hvis du er ledig, kan du i visse tilfælde få dit forløb betalt, hvis du får det godkendt af dit jobcenter.
  • Hvis du vælger at betale selv, skal du være opmærksom på, at a-kasse og/eller jobcenter stadig skal godkende din deltagelse selvom de ikke betaler for din deltagelse.
  • Har du eller din konsulent praktiske spørgsmål, kan I kontakte Joan Yde på Center for Karriere og Uddannelse på Aalborg Handelsskole på tlf. 2779 3208 eller yde@ah.dk.
Scroll to Top