Nytårshilsen fra billedkunstner Laila Pallisgaard

Laila Pallisgaard

Vil allerførst ønske jer et glædeligt og godt nytår. Er sikker på, at I allerede har lagt planer, mål og beskrivelser for, hvad 2021 skal byde på hos jer 🤩Her hos mig går det godt – og faktisk også med tid til status, reflektion og udsyn hen over året, som vi netop er landet i.

Sådan en omgang betyder i år her hos mig bl.a. en kraftig oprydning i alle kroge og hjørner. Sagen er nemlig, at jeg har solgt mit sommerhus og stedet investeret i et lille byhus i Hirtshals. Huset ligger godt placeret tæt ved pottemagere og andre indenfor den kreative branche. Og så gir den mig mulighed for, at bygge mit eget værksted – med plads til mit eget arbejde, små kurser og udstillinger.

 

Et tilbageblik

Men altså I denne oprydning dukker bla. alt materialet fra Iværksætteruddannelsen op! Og jeg har netop hygget mig med, at kigge det hele igennem og lave nogle skønne nedslag. Bl.a. arket, hvor jeg skal beskrive min virksomhed, mit “why” og min drømmeliste..! Og hvor er det FEDT, at jeg idag – knap 2 år efter, at jeg startede op, som deltids selvstændig stadig kan genkende mig selv og den drøm, jeg boblede med, da jeg fulgte Iværksætterkurset. Og noget er endda gået hurtigere, end jeg dengang i november 2018 kunne forestille mig. I oktober 2020 opsagde jeg mit job og jeg skal nu – på fuld tid – arbejde med mine ideer. Det er SÅ fedt!

 

Mine opgaver i det nye år

På min liste over det, som jeg vil tage fat på i 2021 står bl.a., at søge hjælp til min hjemmeside samt hjælp til, at udarbejde logo. På listen står også, at jeg vil starte denne søgning om hjælp hos jer. Tænker jo, om I måske kender til een (eller flere) nystartede iværksættere, som kunne ha’ lyst til, at hjælpe mig på vej med disse to opgaver. Jeg har allerede en hjemmeside – men, som i den grad trænger til en “opstrammer” og forenkling. Med hensyn til logo har jeg selv lidt ideer – men har brug for en kompetence, som jeg kan sparre med og som gerne kan hjælpe mig med det praktiske.

Nok for denne gang. Nyd dagen og udsyn til et forhåbentlig spændende og udviklende år.
Tak for alt det I gav mig med – jeg er jer evig taknemmelig.

Kærligst Laila
(Hende, som i november 2018 formulerede sit “why”, som bla.:
– være direktør i eget HELE liv
– selv sætte tempoet
– kombinere kompetencer
– kun arbejde med noget og nogen, som gir mig glæde)

 

Om Laila Pallisgaard

Laila er billedkunstner og uddannet billedkunstlærer. Hun underviser og afholder både fysiske og online kurser i eks. maleri og tegning. Hun har sit eget værksted på havnen i Hirtshals, hvor hun maler, tegner og “lægger” 3D kollager.

Hun har tidligere gået på Iværksætteruddannelsen hvor hun også brugte sine kreative evner til at med-udvikle på egne og andres idéer samt inspirere de øvrige deltagere på holdet til at turde tage springet og tro på sig selv.

Du kan læse mere om Laila og følge hende på www.lailapallisgaard.dk, på Facebook eller på Instagram.

Skrevet af: Laila Pallisgaard d. 05-01-21

Vil du gerne videre med din egen idé?

Har du selv lyst til at deltage på et af vores iværksætterkurser, og bl.a. lære mere om, hvordan du selv forfatter tekster og kommunikerer om din iværksætteridé, så har du flere muligheder så se her på vores kursusoversigt.

Vil du gerne i gang allerede nu, så kan du gøre det online med vores mini-kursus, hvor du får mails direkte i din mailboks.

 

Start virksomhed på et solidt grundlag.
Få viden, redskaber og netværk.

Scroll to Top