Passion for at skabe mod og styrke til kræftramte kvinder

Lene Aagaard er gift og mor til to børn, og bor på en smuk gammel landejendom i det sydfynske landskab, med en skøn udsigt til det sydfynske Øhav.

Rekreative, inspirerende og afstressende omgivelser, der skaber ro i krop og sjæl. Disse omgivelser er lige præcis hvad Lene selv har haft brug for – og hvad hun blandt andet vil dele med sine kunder i sin virksomhed.

Kræft har fyldt meget i Lenes liv og hun har givet os lov til at dele hendes historie til inspiration for andre iværksættere. For selvom tiderne har været svære, så har de dannet grobund for et ønske om at hjælpe og gøre en forskel for andre kvinder i samme situation.

Lenes historie

“Jeg er selv kræftoverlever og har mistet min søster til kræft.

Det at overleve kræft er lidt af en præstation i mine øjne, det kræver ikke så lidt, så derfor har jeg sat mig for at lave et forløb for kvindelige kræftramte, som kan give disse kvinder motivation, mod og styrke til at forbedre eller forny deres livskvalitet efter kræftbehandlingen.

Noget af det vigtigste jeg har lært er, at livet er en gave, og du vælger selv hvad du vil gøre med det!

Siden min egen sygdom i 2006 har jeg samlet viden, taget notater, lyttet til dem jeg har mødt og samlet mine egne erfaringer både som kræftoverlever, men også som pårørende og alt det vil jeg gerne dele med dig.”

Dette gør Lene bl.a. gennem forløb for kvindelige kræftramte, så de kan genfinde deres motivation, mod og styrke eller forny deres livskvalitet efter kræftbehandling.

Om Lene Aagaard

Lene er certificeret coach, Health Educator og kommende Naturlig Hormonterapi vejleder. og du kan læse mere om Lenes virke på https://www.leneaagaard.dk.

Er du interesseret i at vide mere om hendes forløb for kvindelige kræftramte, kan du finde det lige her: https://www.leneaagaard.dk/cancercoach/mentor-coach/

Vil du gerne videre med din egen idé?

Har du selv lyst til at deltage på et af vores iværksætterkurser, og bl.a. lære mere om, hvordan du selv forfatter tekster og kommunikerer om din iværksætteridé.

Vil du gerne i gang allerede nu, så kan du gøre det online med vores mini-kursus, hvor du får mails direkte i din mailboks.

Skrevet af: Lene Aagaard d. 16-01-21

Start virksomhed på et solidt grundlag.
Få viden, redskaber og netværk.

Scroll to Top