Iværksættertesten Resultat:

Type 2

Du ønsker at blive iværksætter - Dét ved du allerede! Og du ved også, at der er mange ting, du har brug for at vide for at komme ordentligt fra start.

Iværksætteruddannelsen har siden starten i 1996 haft over 4800 deltagere(!), som har lyttet til ekspertrådgiverne og er blevet klædt på til at tage den endelige beslutning om at blive iværksætter.

Uddannelsen bliver løbende evalueret og opdateret, så du kan være sikker på, at den viden, du får, er aktuel og brugbar. På uddannelsen kan du få bygget oven på de oplysninger, du allerede har fundet. Ud over holdundervisningen får du også intensiv 1:1 sparring med toprådgivere, der alle brænder for at give iværksætterne en god og sikker start.

På Iværksætteruddannelsen arbejder du hele tiden med din forretningsidé,
så den viden, du får, bringes i anvendelse i forhold til din egen virksomhed.

Næste skridt?

Hvis du har mulighed for at tage uddannelsen i dagtimerne, anbefaler vi, at du tilmelder dig vores intensive forløb, hvor du i løbet af halvanden måned kommer 360° rundt om det at være iværksætter. Du vil samtidig få tilgang til vores online vidensbank og værktøjskasse i 6 måneder, og du vil få tilgang til vores online sparringsgruppe.

> Få overblik over kommende datoer for holdstart på vores holdoversigt.

Stadig i tvivl? Få en gratis afklaringssamtale med uddannelsesleder Jette Rasmussen – læs mere her.

Scroll to Top