Resultater

Høj overlevelsesrate for nystartede virksomheder.

Resultater


Iværksætteruddannelsen er et af Danmarks ældste iværksættertilbud – direktør og uddannelsesleder Jette Rasmussen har arbejdet med uddannelse og rådgivning af iværksættere siden 1996 – hvilket betyder, at vores tilbud bygger på gennemtestede og dokumenteret resultatskabende metoder og forløb.

Eksempelvis viste en undersøgelse, foretaget af Aalborg Samarbejdet, at ud af alle deltagere på Trin 1 i perioden 2009-2011 startede 56% virksomhed – og i foråret 2012 eksisterede 91% af disse virksomheder stadig. De 44 procent, som ikke startede blev afklarede ift. om tidspunktet for etablering måske var forkert, eller om de i det hele taget har mod på at starte virksomhed ud fra den pågældende idé. Det viser, at iværksætterne gennem vores uddannelse får et solidt grundlag at bygge deres virksomhed på.

Det siger vores samarbejdspartnere om os

Vi kunne ikke opnå disse resultater uden vores samarbejdspartnere – og heldigvis er de også glade for vores indsats. Hans Peter Wolsing, Startinfo.dk, går så vidt som til at kalde den Iværksætteruddannelsen for landets bedste:

“Det er den mest systematiske og vidtgående uddannelse – lige fra den første idé til en langsigtet strategi for den etablerede virksomhed. Den er trindelt og kan følges sideløbende med, at virksomheden udvikler sig. Det betyder, at iværksætteren og den etablerede ejerleder får nye input, når han/hun har brug for dem. “

Iværksætterne har høj overlevelsesrate
for deres nystartede virksomheder.
Det er vi stolte af!

Scroll to Top