Undervisere

Nordjyderne har landets højeste overlevelsesrate for nystartede virksomheder.

Undervisere

Ud over koordinatoren, der er tovholder hele vejen gennem et uddannelsesforløb, anvender vi et net af rådgivere og undervisere med ekspertise på hvert deres felt.

Ekspertrådgivere - men nede på jorden

Vi mener, at den mest effektive måde at tilegne sig aktuel viden på, er at lytte til de eksperter, der arbejder med emnet til hverdag, og som samtidig har indblik i livet som iværksættere, så de forstår at give dig lige netop den viden, du har brug for.

Således er det eksempelvis en revisor, der kommer og taler om økonomi, en advokat, der taler om selskabsformer og hæftelser, og SKAT, der selv kommer og fortæller om, hvordan du registrerer din virksomhed, og hvilke oplysninger de forventer af dig. 

Et stærkt netværk er et godt fundament

Når du tager et forløb på Iværksætteruddannelsen, kommer du til at møde revisor, advokat, forsikringsassurandør, bankrådgiver og konsulenter inden for reklame, salg, strategi, tidsplanlægning, netværk, sociale medier, søgemaskineoptimering, pressekontakt og mange flere – nogle af dem mere end én gang. Derudover møder du en række iværksættere, der fortæller om oplevelsen på egen krop og deler ud af deres erfaringer.

Du møder altså udelukkende oplægsholdere, som er erfarne erhvervsfolk, der har fingeren på pulsen og stor faglig indsigt indenfor deres område, fordi de arbejder med problemstillingerne til hverdag. Det betyder også, at du allerede efter et enkelt uddannelsestrin vil have udbygget et stærkt netværk af potentielle fremtidige samarbejdspartnere, kunder, leverandører og sparringspartnere. 

Nordjyderne har landets højeste overlevelsesrate
for nystartede virksomheder.
Det er vi stolte af!

Scroll to Top