Konsulenter

Kim Hermann Kallestrup, Eksportspecialisten

Med professionelle og erfarne undervisere skabes et solidt indblik og grundlag i ALT hvad der kræves for at etablere egen virksomhed.
Læs mere

Kim Hermann Kallestrup, Aalborg, tog på Iværksætteruddannelsen, fordi han gerne ville starte som selvstændig eksportrådgiver. Hans virksomhed hedder Eksportspecialisten.

Du kan læse hans erfaringer her:

"Med professionelle og erfarne undervisere skabes et solidt indblik og grundlag i ALT hvad der kræves for at etablere egen virksomhed."

Helle Guldmann, Professionel Kostvejledning

På iværksætteruddannelsen var der taget højde for alt det jeg ikke vidste jeg havde brug for. Jeg fik serveret en masse viden som gjorde at jeg fik gjort tingene i den rigtige rækkefølge.
Læs mere

Helle Guldmann, Farsø, tog Iværksætteruddannelsen, da hun ville starte som professionel kostvejleder. Hun siger bl.a. om sit forløb: 

"Det kan være svært at vide hvad man skal spørge om, når man ikke ved hvad man har brug for.

På iværksætteruddannelsen var der taget højde for alt det jeg ikke vidste jeg havde brug for. Jeg fik serveret en masse viden som gjorde at jeg fik gjort tingene i den rigtige rækkefølge. Noget som helt sikkert har sparet mig mange arbejdstimer og i sidste ende penge.

Dejligt med en uddannelse hvor alle er ligeværdige, uanset baggrund, drømme og visioner.

Jeg vil helt klart anbefale iværksætteruddannelsen hvis du overvejer at blive selvstændig eller allerede er i gang med at gøre din drøm til din levevej."

Du kan læse mere om Helle lige her.

Janne Schmidt Nielsen, Den Skaeve Vinkel

- Jeg opdagede betydningen af netværk og et parallelsamfund blandt selvstændige, der alle er indstillet på at hjælpe hinanden, og det var helt fantastisk at møde iværksætterånden.
Læs mere

Uddannelse giver boost og selvtillid

Iværksætteruddannelsen giver både et boost og masser af selvtillid, som er virkelig nyttig, når et liv som selvstændig påbegyndes. Det mener kreativ indehaver og social mediespecialist – også kendt som facebook-fessor – Janne Schmidt Nielsen, denskaevevinkel.dk.

- Jeg har kun rosende ord om uddannelsen, som gav mig rigtig meget, siger Janne Schmidt Nielsen, der har gennemført både Trin 1 og Trin 2 i henholdsvis 2010 og 2011 og også agter at tage Trin 3.

Janne Schmidt Nielsen fik afklaret, at hun skulle være selvstændig, og hvad det vil sige at være selvstændig. Hun fik kort sagt en drejebog eller tjekliste til at komme i gang.

- Derudover opdagede jeg betydningen af netværk og et parallelsamfund blandt selvstændige, der alle er indstillet på at hjælpe hinanden, og det var helt fantastisk at møde iværksætterånden, siger Janne Schmidt Nielsen, der også sætter pris på faglige ting som økonomi og jura og ikke mindst den ærlige sparring omkring hendes ideer og potentiale.

- Jeg kunne slet ikke forestille mig en begyndelse på livet som selvstændig uden Infolink Kurser, hvis medarbejdere alle er både engagerede og dedikerede. De har været altafgørende for min succes, siger Janne Schmidt Nielsen, der eksempelvis rådgiver om, hvordan facebookfans kan omsættes til kunder.

Mette Nielsen, MN Administration

- Alle indehavere af små virksomheder har godt af et venligt puf i ryggen og frisk luft til hjernen.
Læs mere

Alle kan bruge et puf

- Alle indehavere af små virksomheder har godt af et venligt puf i ryggen og frisk luft til hjernen, mener indehaveren af MN Administration i Gandrup, Mette Nielsen.

Hun havde været i gang som freelance bogholder i 10 år, da hun trængte til, at der skulle ske noget nyt. Mens hun undersøgte kursusmarkedet, faldt hun over iværksætteruddannelsen og ringede til Infolink Kursers direktør, Jette Rasmussen.

- Jeg ville gerne have været på Trin 3, men vi blev enige om, at jeg nok også ville kunne få noget ud af Trin 2. Det skal jeg love for, at jeg har fået – masser af faglig sparring. Dertil kommer et stort netværk, hvor alle har noget at byde på. Vi var et kanongodt hold, og de fleste af os ville gerne fortsætte, så vi bad om, at der blev oprettet et Trin 3 i Aabybro, som vi skyndte at melde os på, siger Mette Nielsen.

Hun synes især godt om, at hun hele tiden bliver holdt fast med sit mål for virksomheden og at hun får gjort noget ved de ting, der er nødvendige for at komme videre.

- Prismæssigt er iværksætteruddannelsen også favorabel. Vi får virkelig noget for pengene, pointerer Mette Nielsen.

Per Topp, Salgsrådgivningen.dk

- Stemningen på holdet entusiastisk og engageret - nærmest som forelskelse og begejstring. Det smitter og skaber grobund for drømme og muligheder.
Læs mere

Praktisk information og mere netværk

Iværksætteruddannelsen er guld værd, fordi den giver deltagerne praktisk information og som sidegevinst får de udbygget deres netværk. Det mener rådgiver Per Topp, der er indehaver af Salgsrådgivningen.dk. Han gennemførte Trin 1 i 2010.

- Jeg blev eksempelvis klar over, at jeg skulle have en konsulentaftale. Det er et vigtigt redskab for mig, fordi den er formuleret på den rette, juridiske måde, som sikrer både kunden og mig, siger Per Topp, der har 20 års erfaring inden for salg og kommunikation, en merkonomuddannelse i afsætning og international markedsføring og et projekt i viral marketing i rygsækken.

Derudover var stemningen på holdet entusiastisk og engageret.

- Nærmest som forelskelse og begejstring. Det smitter og skaber grobund for drømme og muligheder. Vi lærer af hinandens erfaringer, siger Per Topp, der fortsat sparrer og i dag udvikler projekter med en deltager fra holdet.

Torben Svendsen, Gistrupmægleren

- Den positive ånd og de gode og brugbare råd og redskaber, vi fik undervejs, var alt sammen noget, jeg kunne bruge og omsætte i praksis.
Læs mere

Jeg ser frem til en masse inspiration

- Jeg glæder mig til Trin 3, hvor jeg forventer en masse inspiration og sparring til gavn for min virksomhed, siger Torben Svendsen, statsautoriseret ejendomsmægler med base i Gistrup.

Han benyttede Trin 1 og 2 til dels at finde ud af, at drømmen om selvstændighed kunne bære og til at etablere sit firma, Gistrupmægleren, som allerede er godt i gang.

- Jeg har det bedste indtryk af iværksætteruddannelsen, hvis første to trin jeg deltog i i Aalborg. Gejsten, den positive ånd, de gode og brugbare råd og redskaber vi fik undervejs, var alt sammen noget, jeg kunne bruge og omsætte i praksis. Derfor har jeg ”plaget” om et Trin 3, som jeg nu får lejlighed til at deltage på om aftenen i Aabybro, mens jeg passer min forretning om dagen, siger Torben Svendsen.

Han har 20 års erfaring med salg og eksport, men har i mange år altid haft en plan B som selvstændig. Derfor stiftede han allerede i 1980’erne en etableringskonto, som løbende satte penge ind på. Den var en stor hjælp, da han i august 2012 åbnede Gistrupmægleren helt uafhængig af banken.

Uafhængighed er et nøgleord for Torben Svendsen, hvis firma også er uafhængigt, hvilket betyder, at han ikke er afhængig af nogen kæde, bank eller kreditforening. Det giver både kunderne og ham større frihed og fleksibilitet.

- Jeg kan koncentrere mig om at sælge huse i stedet for formidling af eksempelvis lån, som folk sagtens selv kan finde ud af – medmindre de ønsker, at jeg skal tage mig af det, siger Torben Svendsen, der mener, at tendensen går mere og mere i retning af uafhængige ejendomsmæglere.

Han koncentrerer sig om Gistrup og omegn i en radius på cirka en halv times kørsel fra Gistrup, men kan i princippet operere i hele Nordjylland.

- Jeg har et indgående kendskab til Gistrup-området og dets beboere. Det er attraktivt med skov og natur, og det bliver endnu mere attraktivt, når det nye universitetshospital eller supersygehus kommer, siger Torben Svendsen, der er byens eneste ejendomsmægler.